Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Seniorenverhuizingen

Bent u al wat ouder en gaat u binnenkort verhuizen? Seniorenverhuizingen worden door ons volledig naar wens uitgevoerd. Al vele jaren helpen wij ouderen en senioren bij hun verhuizing. Naar een nieuwe woning verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis. Daarbij moeten veel dingen worden geregeld. Wij zorgen ervoor dat alles in goede banen geleid wordt en dat u op een comfortabele manier kunt verhuizen. Lees hieronder meer over onze uitgebreide mogelijkheden voor seniorenverhuizingen en neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Mogelijkheden voor seniorenverhuizingen

Seniorenhulp Nederland biedt u vele mogelijkheden voor seniorenverhuizingen. Onze dienstverlening kan volledig naar uw wensen worden ingericht. Van onderstaande diensten kunt u bij ons gebruikmaken:

 • Selecteren en markeren uw goederen die verhuisd moeten worden
 • Schematische inrichting van uw nieuwe woning
 • Inpakken van al uw goederen
 • Demonteren en verpakken van alle grote meubels, klokken en lampen
 • Het verhuizen van uw goederen
 • Plaatsen en monteren van kasten, klokken en planten
 • Ophangen van lampen, schilderijen en gordijnen
 • Stoffeer- schilder- en behangwerk
 • Woonklaar maken van uw nieuwe woonruimte
 • Opleveren van de oude woning, volgens de eisen van uw verhuurder, makelaar of woningbouwstichting
 • Afhandelen van administratieve zaken

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw verhuizing? Informeer ons hier dan over! Wij regelen het graag voor u. Bij onze seniorenverhuizingen werken wij met unieke kunststof verhuiskratten, die duurzamer en veiliger zijn dan normale verhuisdozen. Door onze zeer ruim ervaren verhuizers, kunt u rekenen op een goede, veilige, professionele maar ook gezellige verhuizing.

De mogelijkheden voor uw verhuizing

Alle seniorenverhuizingen die wij uitvoeren, beginnen bij een kennismakingsgesprek. Zo leren wij uw wensen kennen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder