Bij een senioren verhuizing komt vaak net wat meer kijken dan bij een verhuizing van jongere mensen. Bent u al wat ouder, dan bent u waarschijnlijk wat minder mobiel. Het is dan lastig om de verhuizing helemaal zelf te regelen. Seniorenhulp Nederland helpt u in dat geval graag. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het verhuizen van ouderen. Wilt u meer informatie over de manier waarop wij u kunnen helpen bij de verhuizing? Lees dan verder of neem direct contact met ons op!

Tal van mogelijkheden voor een senioren verhuizing

Bij een senioren verhuizing kunnen wij u eigenlijk alle zorgen uit handen nemen. Onze service gaat veel verder dan alleen het transporteren van de goederen van uw oude naar uw nieuwe woning. Zo kunnen wij u helpen bij het inpakken, uitpakken en (de)monteren van meubels, lampen, klokken en andere spullen. Vervolgens helpen wij u ook met het inrichten en woonklaar maken van de nieuwe woning. Zo staan ook bij een verhuizing naar een kleinere woning of bijvoorbeeld een verzorgingstehuis voor senioren alle plantjes weer op de vensterbank, hangen de schilderijen en foto’s op een vergelijkbare plek als in het vorige huis en is de televisie aangesloten en geprogrammeerd. Bij de verhuizing staan uw wensen natuurlijk centraal. Zo zorgen wij ervoor dat de senioren verhuizing zo goed mogelijk verloopt en dat u zich zo snel mogelijk thuis zult voelen in hun nieuwe onderkomen.

Meer informatie

Er zijn veel manieren waarop wij u bij een senioren verhuizing kunnen helpen. Wij vertellen u graag vrijblijvend meer over wat Seniorenhulp Nederland precies voor u kan betekenen bij uw verhuizing. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en vertel ons uw wensen.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd