Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Woningontruiming Haarlem

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat vakkundig uw woning kan ontruimen in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Beverwijk of Hoofddorp? Bij Seniorenhulp Nederland helpen we u graag.

Wij hebben een onderscheidende werkwijze en zijn daar enthousiast over en trots op. De spullen worden niet door ons verkocht of verhandeld. Wij willen met die werkwijze niets te maken hebben. We houden van een eerlijke en transparante manier van werken. Het is van groot belang dat u als klant in de betreffende woning goed heeft opgenomen wat u gedaan wilt hebben. Wij hebben goede contacten met erkende non-profit kringloopwinkels en zorgen ervoor dat bruikbare materialen terecht komen bij mensen die dit goed kunnen gebruiken.  De waarde van kostbare zaken zoals design meubilair, schilderijen of antieke erfstukken kunnen we desgewenst onafhankelijk laten taxeren en op uw verzoek laten veilen bij een erkend veilinghuis. Zo wordt de waarde van opvallende stukken eerlijk bepaald en krijgt u de volledige opbrengst.

Wij zijn gevestigd in Bergschenhoek maar zijn dagelijks actief met het zorgvuldig ontruimen van woningen in het hele land. Dus ook in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Beverwijk of Hoofddorp en omgeving. We bepalen de benodigde werkzaamheden ongeacht de staat, het formaat of de waarde van de woning of de inboedel. Een grote of kleine, verouderde of dure woning, onze werkzaamheden hebben als doel: een professionele woningontruiming en de oplevering van een zorgvuldig leeggeruimde woning conform de gestelde eisen van verhuurder of de verwachtingen van een koper of makelaar. Wij nemen al het werk uit uw handen!

Werkzaamheden

Helaas is bij een ontruiming niet alles in en om de woning herbruikbaar. Oude vloerbedekkingen, kasten die kapot zijn of wat dan ook: alle niet-bruikbare zaken worden netjes afgevoerd volgens de officiële kanalen. Tijdens de opname voor de offerte hebben wij met u alle uw wensen en verwachtingen nauwkeurig opgenomen. Op basis van die lijst verrichten wij vakkundig de volgende werkzaamheden:

 • De vloerbedekkingen zoals tapijt, laminaat of parket worden verwijderd. We hebben het geschikte materieel om bijvoorbeeld lijmlagen te verwijderen.
 • Onze werknemers zijn goed opgeleid en herkennen gevaarlijke stoffen zoals asbesthoudende materialen die dan door een erkend gecertificeerd bedrijf veilig worden verwijderd en afgevoerd.
 • We verwijderen vitrage en gordijnen en de rails of roeden.
 • Beschadigingen van wanden en plafonds worden gerepareerd.
 • Bekleding van de trap gaat eraf en de treden worden gladgeschuurd.
 • Eventueel herstellen we latere aanpassingen zoals lambrisering, schrootjes of andere verbouwingen.
 • De lampen worden gedemonteerd en de kroonsteentjes weer erop gemonteerd voor de veiligheid.

Na al deze werkzaamheden wordt de woning uitgebreid schoongemaakt. De keuken, badkamer en toiletten worden gesopt en kalkvrij opgeleverd, vloeren gestofzuigd, de schuur of garage aangeveegd en de tuin toonbaar gemaakt.

Inboedel

Na de ontruiming kunnen wij op uw verzoek ook delen van de inboedel bij u of uw familie en relaties bezorgen. Per slot van rekening beslaan professionele verhuizingen 40% van onze totale werkzaamheden en behoren deze transporten tot ons dagelijks werk. Zonodig wordt het vakkundig gedemonteerd, zorgvuldig verpakt, verhuisd naar plaatsen in heel Nederland en indien gewenst ook andere zaken daar afgevoerd.

Wij komen voor een opname ten behoeve van de offerte van uw woningontruiming in Haarlem graag langs. We nemen alles zorgvuldig met u door zodat u en wij niet voor verrassingen komen te staan. Hieronder vindt u de doorverwijzing naar onze contactgegevens. Uw offerte is in vrijwel alle gevallen direct klaar en beschikbaar. Indien gewenst kunnen we uw werk direct inplannen, of de offerte doorsturen voor eventueel beraad met de familie.

Ons motto: Laat zien wie je bent, wat je doet en stel je professioneel op. Zorg dat je goed bereikbaar bent en maak waar wat je belooft.

Ons team staat voor u klaar!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder