Inboedels opkopen

Een verhuizing of het overlijden van een naaste is vaak de oorzaak van het ontruimen van een woning. Bij een verhuizing neemt u waardevolle spullen met emotionele waarde mee naar uw nieuwe woning. Toch blijven er vaak veel bruikbare spullen staan, die geen plekje krijgen in uw woning. Ook na een overlijden krijgt u meestal te maken met het verwijderen van de inboedel. Waar moet u met de inboedel naartoe? Leveren uw spullen nog iets op? Inboedels opkopen is iets waar veel naasten vragen over hebben. Seniorenhulp Nederland koopt uw inboedel niet op, maar heeft als doel uw woning netjes opleveren.

Geef uw inboedel een nieuw leven

Inboedels opkopen is een vak apart. Voordat u een koper vindt, moet u vaak een schatting hebben gemaakt van de waarde van uw bezittingen. Dit kost niet alleen tijd, maar vergt ook energie. En het resultaat valt in de meeste gevallen erg tegen. Seniorenhulp Nederland koopt dan ook geen inboedels op, maar kiest ervoor om uw bruikbare spullen onder te brengen bij mensen die minder bedeeld zijn. In Nederland zijn diverse stichtingen actief die zich bezighouden met het opslaan van spullen voor mensen die dat nodig hebben. Wij steunen deze stichtingen. In plaats van inboedels opkopen voor weinig geld, zorgen we ervoor dat uw spullen in handen komen van mensen die het hard nodig hebben en er blij mee zijn.

Vraag uw offerte aan en neem contact op

Heeft u een woning die u wilt laten ontruimen, dan bent u bij Seniorenhulp Nederland aan het juiste adres. Wij doen alles op het gebied van ontruimen en opleveren en verzorgen het gehele proces. Uw woning netjes opleveren is ons doel. Dit doen wij door een eerlijke en transparante werkwijze aan te houden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het volledig ontruimen van uw woning? Neem dan contact met ons op of vraag uw offerte aan.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd