Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Ouderen verhuizen

Gaat u verhuizen naar een nieuwe woning, dan kan Seniorenhulp Nederland u daarbij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuizing van ouderen en senioren. Ook hulpbehoevenden, mindervaliden en gehandicapten kunnen bij ons terecht. Wij regelen de complete verhuizing voor u. Dat gaat van het in- en uitpakken van uw goederen tot aan het inrichten en woonklaar maken van uw nieuwe woonruimte. Lees hieronder meer over wat Seniorenhulp Nederland de specialist maakt op het gebied van ouderen verhuizen.

Ouderen verhuizen comfortabel met Seniorenhulp Nederland

Wij mogen ons met recht een specialist op het gebied van ouderen verhuizen noemen. Al jarenlang helpen wij senioren en ouderen op een comfortabele manier te verhuizen naar de nieuwe woning. Wij onderscheiden ons door onze complete manier van werken en persoonlijke aanpak. Niet alleen verplaatsen wij goederen van huis A naar huis B, wij helpen u ook met alle bijkomende werkzaamheden, zodat u zo min mogelijk van de verhuizing merkt. Wat doen wij allemaal voor u?

 • Selecteren en markeren van te verhuizen goederen
 • Schematisch inrichten van de nieuwe woning
 • Inpakken van alle goederen
 • Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen
 • Volledig en veilig verhuizen van de goederen
 • Plaatsen en monteren van kasten, klokken en planten
 • Ophangen van lampen, schilderijen en gordijnen
 • Stoffeer- schilder- en behangwerk
 • Woonklaar maken van uw nieuwe woning
 • Opleveren van de oude woning volgens de eisen van verhuurder, makelaar of woningbouwstichting

Vertel ons uw wensen

Wij werken bij het verhuizen van ouderen en senioren graag altijd volgens uw wensen. Het is namelijk het belangrijkste dat u zich prettig voelt bij de verhuizing. Graag horen wij daarom hoe uw ideale verhuizing eruit ziet. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u kunnen vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder