Huisontruiming

Een huisontruiming regelen? Dat is vaak een flinke klus, omdat de achtergebleven inboedel goed moet worden bekeken. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor een veilig vervoer. Wilt u hulp bij het regelen van een huisontruiming, bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen naar een andere woning of wanneer er iemand in de familie is komen te overlijden? Seniorenhulp Nederland biedt u graag de helpende hand. Door ons in te schakelen, bespaart u zich veel tijd en energie én bent u verzekerd van een goede, persoonlijke service.

Verhuizen van bezittingen

Bij een verhuizing of overlijden zijn er altijd bezittingen die u wilt bewaren. De waardevolle spullen moeten worden geselecteerd en zorgvuldig worden verhuisd. Dit doen wij graag voor u. Toch zijn er vaak ook heel veel spullen die niet meer in de familie behouden blijven. Dit kan een lastige taak zijn. Wij hebben hiervoor een oplossing. Wanneer wij uw huisontruiming regelen, dan zorgen we ervoor dat alle achtergebleven spullen in de woning op een nette en verantwoorde manier afgevoerd zullen worden. Bruikbare spullen proberen wij bovendien altijd een tweede huis te geven, bijvoorbeeld door ze te schenken aan een goed doel of een stichting. Zo wordt uw huisontruiming niet alleen een stuk gemakkelijker, maar helpt u er ook nog eens anderen mee!

Laat uw huisontruiming door ons regelen

Zit u momenteel in een situatie waarbij u een huisontruiming moet organiseren, maar wilt u hierbij geholpen worden? Neem contact met ons op en informeer naar de voorwaarden. Heeft u vragen over onze dienstverlening, dan staan wij u graag te woord.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd