Verhuizen naar Zoetermeer

Wij van Seniorenhulp Nederland helpen u graag bij uw zoektocht naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor het verhuizen binnen of rondom Zoetermeer. Bij ons bent u dan aan het goede adres, vooral als u zocht naar een specialist op het gebied van het verhuizen van senioren, maar ook van minder validen. Behalve dat wij alle werkzaamheden die zich voordoen bij verhuizingen aan kunnen, voeren wij ook woningontruimingen uit. De verhuizing verloopt soepel en vlot door alles uit uw handen te nemen en u te ontlasten. We verhuizen naar Zoetermeer maar dit kan ook naar Zevenhuizen, Voorschoten, Moerkapelle, Benthuizen en andere plaatsen in de regio. Ook verhuizen we door heel Nederland en zelfs soms naar het buitenland.

De tweede generatie van Seniorenhulp Nederland, een familiebedrijf dat In 2001 startte met de overname van een bestaand bedrijf, zet nu onze onderscheidende werkwijze krachtig en succesvol voort.

Wij onderscheiden ons van de gemiddelde verhuizer doordat wij meer disciplines dan alleen het pure verhuizen beheersen, U bent volstrekt vrij in de keuze welk werk u door ons of derden wilt laten uitvoeren. We werken regelmatig samen met vakmensen die door de klant zijn ingeschakeld. U kunt gebruik maken van al de mogelijkheden die wij bieden en wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen.

Wij doen meer dan verhuizen

Wij kunnen dus meer dan alleen het verhuizen naar Zoetermeer. Kleine en grote klussen voeren we uit, zelfs het renoveren van de keuken en het sanitair komt voor. Schilderen, behangen en stofferen, laden en lossen en in- en uitpakken van uw bezittingen. We volgen nauwkeurig uw wensen bij het inrichten van uw woning en de oude woning wordt geheel leeg en schoon opgeleverd. We worden ook regelmatig gevraagd voor een spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer.

Om u te adviseren en alles goed te bespreken komen we graag en geheel vrijblijvend bij u langs. We lichten toe wat wij voor u kunnen doen en leggen vast wat u van ons verwacht en wat u eventueel zelf wenst te doen bij uw verhuizing. Bij het plannen van de organisatie van uw verhuizing houden we ook rekening met uw situatie zoals uw mobiliteit en het gebruik van rolstoel of rollator. U krijgt stalen van vloerbedekkingen, behang en een verfwaaier zodat u niet verschillende leveranciers hoeft af te gaan en uw keuze in alle rust kunt maken. We doen een nauwkeurige opname in de nieuwe woning om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. Met al deze gegevens maken wij een gedetailleerde offerte zodat u snel weet met welke kosten u moet.

Seniorenhulp Nederland doet er alles aan om u soepel en veilig te verhuizen en u te ontlasten bij het verhuizen naar Zoetermeer of omgeving.

Onze mogelijkheden

Hieronder punt voor punt de werkzaamheden die wij bieden:

 • Het maken een inrichtingsplan van de nieuwe woning;
 • Selecteren van de te verhuizen goederen met u en markeren deze;
 • Maken van een gedetailleerde planning voor de verhuizing;
 • Verzorgen van een onafhankelijk taxatie van overbodige, waardevolle objecten en brengen deze in goed overleg in bij een erkend veilinghuis.
 • Afvoeren van bruikbare maar overbodige objecten naar kringloopwinkels;
 • Afvoeren van niet bruikbare goederen naar afvalverwerkers;
 • Uitvoeren van alle gewenste klussen;
 • Schilderen het interieur, zelfs het exterieur indien nodig;
 • Leveren en leggen de uitgekozen vloerbedekkingen;
 • Monteren rails, rolgordijnen of lamellen en hangen de gordijnen en vitrage op;
 • Inpakken van alle te verhuizen objecten zorgvuldig;
 • Uitruimen van de kasten en pakken alles zorgvuldig in;
 • Demonteren en verpakken grote meubels, klokken en lampen;
 • Laden en verhuizen naar Zoetermeer of omgeving, lossen en pakken alles uit;
 • Inrichten van de woning op basis van de oude thuissituatie;
 • Bouwen de kasten op en ruimen ze in;
 • Hangen lampen, foto’s en schilderijen op waar u ze wilt hebben;
 • Maken de woning gezellig met uw planten en goed bewoonbaar zodat u er zorgeloos kunt wonen;
 • Leveren de oude woning op volgens de afspraken met makelaar, nieuwe eigenaar of verhuurder en woningbouwvereniging;
 • Regelen samen met u de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Wij zorgen voor oplossingen

Zijn er zaken die moeten gebeuren maar die u niet heeft gevonden in ons pakket dan zoeken we daar een oplossing en informeren u bijtijds als wij het écht niet kunnen. Ondanks dat verhuizen ons dagelijkse werk is worden wij nog een enkele keer verrast maar hebben altijd een passende oplossing gevonden! Wij hebben ervaren en goed geschoolde medewerkers, zij werken hard en met plezier en helpen u waar het nodig is en bereiken zo het perfecte eindresultaat. Onze onderscheidende werkwijze houden wij met kracht succesvol aan en dragen zo onze goede naam uit.

We ontvangen veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden.

U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor meer informatie of een offerte voor het verhuizen naar Zoetermeer via onze contactgegevens die u via de knop hieronder vindt. Onze brochure kunt u ook hieronder aanvragen.

Seniorenhulp Nederland helpt u graag verhuizen!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd