Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuizing Amsterdam

Welkom op onze site van Seniorenhulp Nederland. Wij helpen u graag met uw verhuizing naar Amsterdam. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verhuizen van senioren, niet alleen een verhuizing naar Amsterdam, maar ook naar Amstelveen, Zaandam, Haarlem, Purmerend en omgeving is mogelijk. Naast verhuizen van senioren, hebben wij ook veel ervaring met verhuizingen voor hulpbehoevenden, mindervaliden en gehandicapten. Wij zijn onderscheidend door onze volledige manier van werken: we helpen u met alles zodat u zo min mogelijk mee krijgt van de verhuizing. In Amsterdam zijn vaak vergunningen nodig voor het parkeren, tijdens laden en lossen, blokkeren van de smalle straten in het centrum en het eventuele plaatsen van onze verhuislift. Ook daar kunnen wij voor zorgen.

Onze service

Na uw verhuizing naar Amsterdam kunt u zo uw woning betrekken. Wij hebben de planten alvast voor u op de vensterbank gezet en de familiefoto’s hangen al aan de muur, de televisie is aangesloten en geprogrammeerd en het bed is netjes opgemaakt. Indien u dat uiteraard wenst, want niets moet en veel kan, is het motto van Seniorenhulp Nederland. Wij kunnen ook alvast  zorgen voor de stoffering van de nieuwe woning met verschillende soorten vloeren en gordijnen.  Maar ook het behang- en schilderwerk, stucwerk en het leveren en plaatsen van kasten op maat behoort tot onze werkzaamheden. Wij bieden alle mogelijkheden en u kiest vervolgens wat u laat uitvoeren tijdens uw verhuizing naar Amsterdam.

We zetten de mogelijkheden die wij bieden voor u op een rijtje:

 • Samen met u kijken we naar de inrichting van de nieuwe woning;
 • We selecteren en markeren de te verhuizen goederen;
 • Vooraf komen we in uw oude woning langs met alle stalen van vloerbedekkingen, behang, verfkleuren zodat u een keuze kan maken. U hoeft niet op pad en kunt op uw gemak uw keuze maken;
 • Voorafgaand aan de seniorenverhuizing wordt de nieuwe woning woonklaar gemaakt. We schilderen, stofferen, monteren rails en hangen de gordijnen op;
 • Inpakken van al uw te verhuizen bezittingen;
 • Zorgvuldig demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen en ze in de nieuwe woning weer monteren en plaatsen;
 • Uitpakken en inrichten naar uw wens en met de oude thuissituatie als voorbeeld, ook als u naar een verzorgingstehuis gaat;
 • Het opleveren van uw oude woning conform de verwachting van de makelaar, nieuwe eigenaar, verhuurder of woningcorporatie;
 • Administratieve hulp bij het doorgeven van de adreswijziging of bij het beëindigen van lopende contracten en het sluiten van nieuwe.

Extra service

Wenst u nog ander bijzonder werk in uw woning? Dat is zeker bespreekbaar. Wij zijn goed bekend met alle zaken die bij een verhuizing naar Amsterdam kunnen voorkomen en schrikken nergens voor terug. Alles is mogelijk, u bepaalt zelf waar u hulp bij nodig heeft. Het personeel van Seniorenhulp Nederland is zeer vakkundig en streeft naar een vlotte, veilige verhuizing naar Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Haarlem en Purmerend.

Meer informatie

Graag vertellen we u wat meer over ons bedrijf. Seniorenhulp Nederland heeft ruime ervaring in seniorenverhuizingen. In 2001 namen we een bestaand bedrijf over. Het familiebedrijf wordt inmiddels door de tweede generatie geleid en is actief bezig om de zó sterk onderscheidende werkwijze te beschermen. En de goede naam te behouden, want we hebben inmiddels al veel mensen naar tevredenheid mogen verhuizen. Niet alleen in Amsterdam maar door heel Nederland. Niet voor niets zijn wij een van de meest serieuze spelers in Nederland en hebben wij een gastenboek vol lovende woorden! Neem gerust eens een kijkje. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een verhuizing naar Amsterdam of wilt u graag dat we bij u langskomen voor meer informatie of een offerte? Klik dan hier. Voor een brochure kunt u hier klikken. Wij horen graag van u!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder