Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuizen naar Delft

U zoekt een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor het verhuizen naar Delft en omgeving op internet? Zo vond u de website van Seniorenhulp Nederland, hét adres voor het verhuizen van senioren, maar ook van minder validen en de specialist op dat gebied. Wij kunnen u alles uit handen nemen zodat alles soepel en vlot verloopt en u wordt ontlast. Behalve verhuizen kunnen wij alles uitvoeren wat daarbij veelal komt kijken, zo ook de volledige ontruiming en schone oplevering van uw oude woning. Naast het verhuizen naar Delft kan dat uiteraard ook naar plaatsen in de omgeving zoals Maassluis, Wateringen, Naaldwijk, Hoek van Holland. We zijn actief in heel Nederland en kunnen u dus ook naar andere plaatsen verhuizen en zelfs naar het buitenland.

De gemiddelde verhuizer gaat niet verder dan het pure verhuizen van A naar B. Wij kunnen een totaalpakket aanbieden doordat wij meerdere disciplines beheersen en onderscheiden ons zo. Het is uw vrije keuze aan wie u de verschillende werken wilt opdragen, aan ons of aan derden. We werken regelmatig samen met vakmensen die door de klant zijn aangesteld. U maakt uw keuzes uit het totaalpakket dat wij bieden en wij voeren dat op de beste wijze uit.

Meer dan alleen verhuizen

Behalve verhuizen naar Delft doen we dus veel meer en voeren we ook kleine en grote klussen uit, zoals schilderen, behangen en stofferen, zelfs het renoveren van sanitair en keuken. We kunnen uw woning compleet ingericht In goed overleg en de oude woning leeg en schoon opleveren volgens de afspraken met u of de eigenaar. Seniorenhulp Nederland organiseert ook regelmatig een spoedverhuizing naar een verzorgingshuis of verpleegkamer.

Het is belangrijk dat wij uw situatie goed leren kennen, zoals uw mobiliteit en het gebruik van rolstoel of rollator en daarvoor een geheel vrijblijvende afspraak bij u thuis maken. Wij adviseren u hoe de verhuizing het best georganiseerd uitgevoerd kan worden en wat wij voor u kunnen doen. U geeft aan wat u van ons verwacht en wat u eventueel zelf wenst te doen bij het verhuizen naar Delft. U kunt in alle rust een keuze maken uit de stalen van vloerbedekkingen, behang en een verfwaaier die wij achterlaten zodat u niet langs verschillende leveranciers hoeft te gaan. Met u bezoeken we de nieuwe woning en bespreken uw wensen en de mogelijkheden zodat we alle werkzaamheden goed voor kunnen bereiden. Op basis van dit alles maken wij een planning en een gedetailleerde offerte zodat u snel weet waar u financieel aan toe bent.

Samengevat: wij leveren een compleet en goed stuk werk om u te ontlasten en alles soepel en veilig te laten verlopen en zo een tevreden klant over te houden bij het verhuizen naar Delft of omgeving.

Onze mogelijkheden

Onze werkzaamheden puntsgewijs:

 • Naar uw wensen een compleet inrichtingsplan van uw nieuwe woning;
 • Selecteren en markeren van de te verhuizen goederen;
 • Een gedetailleerde planning voor de verhuizing;
 • Een onafhankelijk taxatie van overbodige, waardevolle objecten in goed overleg en brengen dat in bij een erkend veilinghuis.
 • Afvoer van overbodige maar bruikbare objecten naar non-profit kringloopwinkels;
 • Niet herbruikbare goederen gaan naar afvalverwerkers;
 • Alle gewenste grote klussen worden uitgevoerd;
 • Schilderen van het interieur en indien nodig zelfs het exterieur;
 • De gekozen vloerbedekkingen worden geleverd en gelegd;
 • Montage van rails, rolgordijnen of lamellen en ophangen van gordijnen en vitrage;
 • Uitruimen van kasten en de inhoud zorgvuldig inpakken;
 • De grote meubels, klokken en lampen demonteren en zo nodig verpakken;
 • We laden en verhuizen naar Delft of omgeving en daar lossen we en pakken alles uit;
 • Op basis van de oude thuissituatie en uw wensen wordt de woning ingericht;
 • Kasten worden weer opgebouwd en ingeruimd;
 • Lampen, foto’s en schilderijen worden ophangen waar u ze wilt hebben;
 • De woning wordt gezellig bewoonbaar gemaakt met o.a. uw planten zodat u het zorgeloos kunt betrekken;
 • Conform de afspraken met woningbouwvereniging, verhuurder, makelaar, nieuwe eigenaar wordt de oude woning opgeleverd;
 • Assistentie met de administratie voor de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Andere werkzaamheden

Mochten er werkzaamheden nodig zijn die u niet heeft gevonden in ons pakket, dan zoeken we daar een oplossing voor en informeren u bijtijds als wij het écht niet kunnen. Verhuizen is ons dagelijkse werk is en toch worden nog een enkele keer verrast, tot heden hebben we altijd een passende oplossing gevonden! Onze medewerkers zijn ervaren en goed geschoold, zij werken hard en met plezier en helpen u waar het nodig is om zo een perfect eindresultaat te bereiken.

De tweede generatie van ons familiebedrijf Seniorenhulp Nederland, dat startte in 2001 met de overname van een bestaand bedrijf, zet nu onze onderscheidende werkwijze krachtig en succesvol voort en draagt zo onze goede naam uit.

Door onze goede resultaten ontvangen wij veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden.

U kunt een vrijblijvende afspraak maken of een offerte aanvragen via onze contactgegevens, die kunt u vinden door op de knop hieronder te klikken. Onze brochure kunt u aanvragen via de andere knop die hieronder te vinden is.

Graag tot ziens bij u thuis!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder