Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Seniorenverhuizing naar Hilversum

Bij uw zoektocht naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor een seniorenverhuizing naar Hilversum, Almere, Loosdrecht, Bussum en Naarden en omgeving helpen wij u graag. Zoals onze naam, Seniorenhulp Nederland, al aangeeft richten wij ons vooral op het verhuizen van senioren maar ook minder validen. Wij verzorgen ook woningontruimingen en verrichten alle werkzaamheden die normaal voorkomen bij een verhuizing. Wij kunnen u alles uit handen nemen om zo de verhuizing soepel en vlot te laten verlopen. Seniorenhulp Nederland is actief in het hele land en wij kunnen u dus ook verhuizen naar een andere plaats in Nederland en zelfs naar het buitenland.

Wij onderscheiden ons doordat wij meerdere disciplines beheersen en kunnen dus meestal al uw wensen vervullen. U kiest en bepaalt welke werkzaamheden van de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden voor u uit moeten voeren. Wij accepteren uw keuzes volledig en werken ook prima samen met de door u aangestelde vakmensen.

Wij beperken ons dus niet alleen tot de seniorenverhuizing (al dan niet in Hilversum en omgeving) en bieden u een totaalpakket aan. Het pakket omvat het in- en uitpakken van uw bezittingen, uitvoeren van kleine en grote klussen, schilderen, behangen en stofferen en zelfs het renoveren van de keuken en het sanitair. Uw woning kan volledig worden ingericht naar uw eigen wensen. De oude woning kan ook volledig leeg en schoon worden opgeleverd overeenkomstig de afspraken met makelaar of verhuurder. Spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer komen ook regelmatig voor.

Vrijblijvend gesprek bij u thuis

Geheel vrijblijvend komen wij bij u thuis om vast te stellen wat u van ons verwacht en wat wij voor u kunnen doen bij uw seniorenverhuizing. We bespreken wat u eventueel zelf wenst te doen en wat u van ons verwacht. We leren uw situatie kennen zoals bijvoorbeeld gebruik van rolstoel of rollator en kunnen daarmee rekening houden met het plannen van uw verhuizing. Samen bezoeken wij uw nieuwe woning om alle te verwachten werkzaamheden goed op te nemen en voor te kunnen bereiden. Op basis van al deze gegevens maken wij een gedetailleerde offerte en weet u snel waar u financieel aan toe bent.

Zo gewenst krijgt u stalen van vloerbedekkingen, behang en verfwaaiers aan de hand waarvan u in alle rust kunt kiezen en zijn afspraken met verschillende leveranciers niet nodig.

Wij staan voor een soepele en veilige verhuizing en nemen daarom bij een seniorenverhuizing in Hilversum of omgeving al het mogelijke uit uw handen.

Onze mogelijkheden

Onze mogelijkheden op een rijtje:

 • Met u de inrichting van de nieuwe woning plannen;
 • De goederen welke verhuist moeten worden selecteren en markeren;
 • Al het nodige kluswerk vlot en zorgvuldig uitvoeren;
 • Het interieur en eventueel het exterieur schilderen;
 • De gekozen vloerbedekkingen leveren en leggen;
 • Het monteren van rails, rolgordijnen of lamellen en het ophangen van gordijnen en vitrage;
 • Alle te verhuizen objecten zorgvuldig inpakken;
 • De grotere stukken, meubels, klokken en lampen demonteren en verpakken;
 • Naar de nieuwe woning verhuizen en daar alles uitpakken;
 • In overleg met u de woning en op basis van de oude thuissituatie inrichten;
 • De grote stukken en kasten weer opbouwen en inruimen;
 • Lampen, foto’s en schilderijen ophangen zoals u aangeeft;
 • De woning gezellig en goed bewoonbaar maken zodat u die zorgeloos kunt betrekken;
 • Overeenkomstig de eisen en verwachtingen van de verhuurder, woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar wordt de oude woning opgeleverd;
 • Wij kunnen u helpen bij het versturen van de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Alles is mogelijk

Verhuizen is ons dagelijkse werk en wij kennen alle gebruikelijke zaken die zich voordoen Indien u in onze lijst zaken mist die u aan de woning wenst te doen zoeken we een oplossing en informeren u bijtijds als wij die niet vinden. Maar u bepaalt wat er moet gebeuren, bijna alles is mogelijk en wij schrikken nergens voor terug.

Door de manier van werken van onze ervaren en goed geschoolde medewerkers wordt een perfect eindresultaat bereikt zoals dat mag worden verwacht Ze verlenen u alle hulp die u nodig is en werken hard en met plezier.

In 2001 werd een bestaand bedrijf overgenomen wat de start was van het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland. De tweede generatie draagt met trots onze goede naam uit en zet onze onderscheidende werkwijze met kracht succesvol voort. Zo ontvingen we door de jaren veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden.

Om een afspraak te maken voor meer informatie of een om een offerte aan te vragen voor uw seniorenverhuizing naar Hilversum kunt u op de knop hieronder klikken voor onze contactgegevens. Hieronder vindt u ook een knop die u doorverwijst naar onze brochure.

Wij horen graag van u en staan klaar voor een vrijblijvend bezoek!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder