Naar verzorgingshuis

Een verhuizing naar een verzorgingshuis vraagt veel van u. Niet alleen tijd en energie, maar ook emotioneel. Een verhuizing brengt veranderingen met zich mee. Een nieuwe woonomgeving andere buren en vaak minder ruimte. Bij het verhuizen zal er afscheid genomen moeten worden van dierbare spullen. In deze emotionele periode moeten er beslissingen worden genomen. U gaat immers kleiner wonen, waardoor u moet bepalen wat u met de rest van de inboedel doet. Welke spullen gaan mee en wat blijft er achter? Wat kunt u doen met de achtergebleven spullen? Seniorenhulp Nederland helpt u graag om de verhuizing naar het verzorgingshuis in goede banen te leiden.

Verhuisassistentie van A tot Z

Wij helpen u bij het hele proces, van de verhuizing naar het verzorgingshuis zelf tot het opleveren van de oude woning. Samen met u wordt bepaald welke spullen meegaan. Vervolgens pakken wij deze op een veilige manier voor u in. Deze bezittingen worden vervolgens naar het verzorgingshuis vervoerd en in de kamer geplaatst. En daar laten we het niet bij. De oude woning staat immers vol met achtergebleven spullen, die hoogstwaarschijnlijk nog waarde hebben. U zult verbaasd zijn als u ziet hoeveel spullen nog bruikbaar zijn. U kunt uw spullen laten opkopen door een koper, maar vaak is de moeite die u erin stopt, vele malen groter dan het resultaat. Seniorenhulp Nederland steunt diverse stichtingen in Nederland, die minder draagkrachtigen voorzien van spullen. U kunt hierbij helpen.

Laat u informeren

Gaat u op korte termijn verhuizen naar een verzorgingshuis en wilt u onze hulp inschakelen? Bijvoorbeeld om de inboedel te verwijderen en de woning gereed te maken voor oplevering? Neem dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot uw verhuizing!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd