Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuizing Leiden

Bereidt u een verhuizing naar Leiden of omgeving voor? Dan bent u bij Seniorenhulp Nederland aan het goede adres. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van seniorenverhuizingen. Onze naam geeft al aan dat wij ons vooral richten op het verhuizen van senioren. Maar ook mindervaliden en gehandicapten kunnen bij ons terecht. Daarnaast verzorgen wij ook woningontruimingen en alle werkzaamheden die voorkomen bij een verhuizing. U kunt denken aan het in- en uitpakken van uw bezittingen, uitvoeren van kleine en grote klussen zoals het renoveren van de keuken en het sanitair, schilderen, behangen en stofferen. We richten uw woning volgens uw wensen en aanwijzingen ook volledig in. De oude woning kan ook geheel leeg en schoon worden opgeleverd. Kortom, wij bieden een totaalpakket aan voor uw verhuizing naar Leiden, Wassenaar, Leiderdorp, Oegstgeest, Katwijk of omgeving. Maar ook in de rest van Nederland staan we graag voor u klaar.

Onze organisatie

Onze organisatie beheerst meerdere disciplines en daardoor kunnen we ons makkelijk onderscheiden van reguliere verhuisbedrijven. U bepaalt bijvoorbeeld welke werkzaamheden wij voor u uit moeten voeren uitgaande van onze uitgebreide mogelijkheden. U bent daar helemaal vrij in en wij doen ons uiterste best om aan deze wensen te voldoen. Zo werken we ook graag samen met vakmensen die u zelf inschakelt.

Ons aanbod

Om vast te stellen wat u van ons verwacht en wat u zelf wenst te doen bij uw verhuizing naar Leiden, komen we graag vrijblijvend bij u thuis langs. U krijgt van ons stalen van vloerbedekkingen, behang en verfwaaiers zodat u in alle rust kunt kiezen. Allerlei afspraken met verschillende leveranciers zijn niet nodig. Wij maken na het gesprek een gedetailleerde offerte op basis van onze afspraken zodat u snel weet waar u financieel aan toe bent.

Om u te laten zien wat de mogelijkheden zijn, zetten we alle items uit ons totaalpakket op een rijtje:

 • Het plannen van de verhuizing en de inrichting van de nieuwe woning;
 • Het selecteren van de goederen die verhuisd moeten worden;
 • Het afvoeren van overbodige objecten naar kringloopwinkels;
 • Het uitvoeren van al het gewenste kluswerk zoals schilderwerk, stofferen en renovatie van sanitair of keuken;
 • Het zorgvuldig inpakken van alle te verhuizen objecten;
 • Het demonteren en verpakken van grote meubels;
 • Het zorgvuldig en veilig verhuizen van al uw spullen en alles weer uitpakken;
 • Het inrichten van de woning op basis van de oude thuissituatie;
 • Het opbouwen van de kasten en het inruimen daarvan;
 • Het ophangen van lampen, foto’s en schilderijen waar u ze wilt hebben;
 • Het goed bewoonbaar maken van de woning zodat u deze zorgeloos kunt betrekken;
 • Het opleveren van de oude woning volgens de eisen en verwachtingen van de verhuurder, woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • Het assisteren bij het versturen van de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Mist u nog iets in bovenstaand rijtje? Geef het dan aan en wij kijken of we u kunnen helpen. Verhuizen is iets wat we dagelijks doen dus we schrikken nergens voor terug. Het eindresultaat dat wij bereiken is perfect, zoals dat ook hoort, door de manier van werken van onze ervaren en goed geschoolde medewerkers. Zij werken hard en met plezier.

Onze ervaring

Het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland startte met de overname van een bestaand bedrijf In 2001.  Sindsdien zet de tweede generatie onze onderscheidende werkwijze succesvol voort en wordt onze goede naam trots door hen uitgedragen. Door de jaren heen hebben we veel tevreden klanten mogen helpen, hun reacties leest u in ons gastenboek. U kunt hier klikken voor onze contactgegevens zodat u een afspraak kunt maken voor meer informatie of een offerte voor een verhuizing naar Leiden, Wassenaar, Leiderdorp, Oegstgeest, Katwijk of omgeving. Onze brochure kunt u hier aanvragen. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak. Tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder