Verhuizing Leiden

Bereidt u een verhuizing naar Leiden of omgeving voor? Dan bent u bij Seniorenhulp Nederland aan het goede adres. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van seniorenverhuizingen. Onze naam geeft al aan dat wij ons vooral richten op het verhuizen van senioren. Maar ook mindervaliden en gehandicapten kunnen bij ons terecht. Daarnaast verzorgen wij ook woningontruimingen en alle werkzaamheden die voorkomen bij een verhuizing. U kunt denken aan het in- en uitpakken van uw bezittingen, uitvoeren van kleine en grote klussen zoals het renoveren van de keuken en het sanitair, schilderen, behangen en stofferen. We richten uw woning volgens uw wensen en aanwijzingen ook volledig in. De oude woning kan ook geheel leeg en schoon worden opgeleverd. Kortom, wij bieden een totaalpakket aan voor uw verhuizing naar Leiden, Wassenaar, Leiderdorp, Oegstgeest, Katwijk of omgeving. Maar ook in de rest van Nederland staan we graag voor u klaar.

Onze organisatie

Onze organisatie beheerst meerdere disciplines en daardoor kunnen we ons makkelijk onderscheiden van reguliere verhuisbedrijven. U bepaalt bijvoorbeeld welke werkzaamheden wij voor u uit moeten voeren uitgaande van onze uitgebreide mogelijkheden. U bent daar helemaal vrij in en wij doen ons uiterste best om aan deze wensen te voldoen. Zo werken we ook graag samen met vakmensen die u zelf inschakelt.

Ons aanbod

Om vast te stellen wat u van ons verwacht en wat u zelf wenst te doen bij uw verhuizing naar Leiden, komen we graag vrijblijvend bij u thuis langs. U krijgt van ons stalen van vloerbedekkingen, behang en verfwaaiers zodat u in alle rust kunt kiezen. Allerlei afspraken met verschillende leveranciers zijn niet nodig. Wij maken na het gesprek een gedetailleerde offerte op basis van onze afspraken zodat u snel weet waar u financieel aan toe bent.

Om u te laten zien wat de mogelijkheden zijn, zetten we alle items uit ons totaalpakket op een rijtje:

 • Het plannen van de verhuizing en de inrichting van de nieuwe woning;
 • Het selecteren van de goederen die verhuisd moeten worden;
 • Het afvoeren van overbodige objecten naar kringloopwinkels;
 • Het uitvoeren van al het gewenste kluswerk zoals schilderwerk, stofferen en renovatie van sanitair of keuken;
 • Het zorgvuldig inpakken van alle te verhuizen objecten;
 • Het demonteren en verpakken van grote meubels;
 • Het zorgvuldig en veilig verhuizen van al uw spullen en alles weer uitpakken;
 • Het inrichten van de woning op basis van de oude thuissituatie;
 • Het opbouwen van de kasten en het inruimen daarvan;
 • Het ophangen van lampen, foto’s en schilderijen waar u ze wilt hebben;
 • Het goed bewoonbaar maken van de woning zodat u deze zorgeloos kunt betrekken;
 • Het opleveren van de oude woning volgens de eisen en verwachtingen van de verhuurder, woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • Het assisteren bij het versturen van de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Mist u nog iets in bovenstaand rijtje? Geef het dan aan en wij kijken of we u kunnen helpen. Verhuizen is iets wat we dagelijks doen dus we schrikken nergens voor terug. Het eindresultaat dat wij bereiken is perfect, zoals dat ook hoort, door de manier van werken van onze ervaren en goed geschoolde medewerkers. Zij werken hard en met plezier.

Onze ervaring

Het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland startte met de overname van een bestaand bedrijf In 2001.  Sindsdien zet de tweede generatie onze onderscheidende werkwijze succesvol voort en wordt onze goede naam trots door hen uitgedragen. Door de jaren heen hebben we veel tevreden klanten mogen helpen, hun reacties leest u in ons gastenboek. U kunt hier klikken voor onze contactgegevens zodat u een afspraak kunt maken voor meer informatie of een offerte voor een verhuizing naar Leiden, Wassenaar, Leiderdorp, Oegstgeest, Katwijk of omgeving. Onze brochure kunt u hier aanvragen. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak. Tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd