Woning ontruimen in Rotterdam

U bent op zoek naar een betrouwbare en ervaren partij voor een woning ontruimen in Rotterdam en omgeving. Dan bent u aan het goede adres.

Seniorenhulp Nederland is gevestigd in Bergschenhoek. Wij zijn een van de meest ervaren en professionele organisaties op het gebied van woning ontruimen. Wij doen dit ook in Rotterdam, Nieuwerkerk a/d IJssel, Capelle a/d IJssel, Barendrecht en Schiedam. Sinds 2001 zijn wij dagelijks bezig met het zorgvuldig leegruimen van een woning na verhuizen of na overlijden. Dit doen wij door het gehele land.

Wij zijn een bedrijf dat zich concentreert op de werkzaamheden die vereist worden door een verhuurder, een koper of makelaar en zich niet bezighoudt met het opkopen of verhandelen van de inboedels.

Wij werken samen met erkende stichtingen, zoals non-profit kringlooporganisaties, en zorgen ervoor dat achtergebleven bezittingen worden hergebruikt. Oude en nette, maar goed bruikbare delen van de inboedels hebben wellicht geen hoge waarde, maar kunnen bij een ander goed van pas komen.

Wij houden rekening met de aanwezigheid van waardevolle stukken zoals antiek, curiosa of design meubilair. Op uw verzoek kunnen we stukken die u niet hergebruikt en waarvan u denkt dat deze een hoge waarde vertegenwoordigen laten taxeren door een erkend taxateur. Als u daarvoor opdracht geeft, brengen wij deze in bij een van onze samenwerkende, erkende veilinghuizen. De opbrengsten daarvan zijn voor u, wij brengen slechts de kosten voor verpakken, eventueel demonteren en transport in rekening. Wij kunnen deze stukken of andere zaken ook goed verpakt verhuizen naar u of andere familie door het hele land en zelfs naar het buitenland. Op deze wijze blijven wij doen waar wij zo lang onderscheidend in zijn: een professionele aanpak, een transparante manier van verdeling van de achtergelaten inboedel met een keurig schone en representatieve woning als resultaat na het woning ontruimen.

Overal inzetbaar

Er zijn weinig plaatsen in Nederland waar wij nog niet gewerkt hebben. Ook een ontruiming buiten Rotterdam is alledaags, zoals Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Barendrecht, Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk of Spijkenisse.

Behalve de bruikbare zaken bevat een woning ook genoeg niet-bruikbare zaken. Wij voeren deze af volgens de officiële kanalen naar afvalverwerkers. Asbesthoudende materialen worden door een erkend bedrijf veilig verwijderd en afgevoerd. Overeenkomstig het huurcontract wordt Bij huurwoningen regelmatig vereist dat vloerbedekkingen, gordijnen en andere raamdecoratie verwijderd worden, plafondlampen worden gedemonteerd gaan en een centraaldoosdeksel met kroonsteen wordt teruggeplaatst voor de veiligheid. We verwijderen behang, doen schilderwerk en verwijderen nicotine aanslag. We herstellen latere aanpassingen zoals schroten, verlaagde plafonds of andere zaken. De badkamer, toiletten moeten schoon, fris en kalkvrij zijn. De zolder, schuur of garage moet leeg en schoon worden opgeleverd en de tuin toonbaar gemaakt.

Dit alles overeenkomstig de eisen van de verhuurder, en afspraken met verkopende makelaar of koper.

Afspraak maken

Dus, heeft u een woning te ontruimen in Rotterdam of daarbuiten en zoekt u een van de meest ervaren en professionele organisatie, die u vriendelijk te woord staat, goed bereikbaar is en een klant zoekt die na jaren nog steeds vol lof is over hun werkwijze?
Neem dan contact met ons via deze pagina. Dan maken wij graag een afspraak op locatie om de situatie te bekijken, alle mogelijkheden met u goed te bespreken, uw vragen te beantwoorden en aan de hand daarvan een uitgebreide en duidelijke offerte te maken. Meestal ontvangt u direct een offerte waarin alles is opgenomen. Werkzaamheden waarvan niet zeker is dat zij nodig zijn worden als losse kostenposten opgenomen, zodat u vooraf goed weet waar u aan toe bent. Indien blijkt dat er uiteindelijk een aantal werkzaamheden niet nodig zin, dan corrigeren wij de offerte en worden deze kosten in mindering gebracht.

Onze medewerkers staan klaar om u te ontlasten. Heel graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd