Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Seniorenverhuizing naar Breda

Op zoek naar een ervaren bedrijf voor een seniorenverhuizing naar Breda vond u onze website. Seniorenhulp Nederland is dé specialist op het gebied van seniorenverhuizingen, woningontruiming en alle aanverwante werkzaamheden. Wij helpen u graag met het maken van een goede keuze.

Onze professionele organisatie onderscheidt zich doordat wij meer bieden dan alleen het verhuizen maar voeren ook andere werkzaamheden uit. U kunt kiezen uit de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden en bepaalt welke werkzaamheden wij voor u moeten uitvoeren. Ook werken wij graag samen met uw eigen gekozen vaklui.

Op gesprek bij u thuis

Om op basis van uw wensen een duidelijke offerte te kunnen maken bespreken wij graag alle mogelijkheden bij u thuis. Tijdens dit gesprek nemen we de tijd om vast te leggen wat er allemaal bij uw verhuizing moet gebeuren, wat wij voor u kunnen doen, wat u eventueel zelf wenst te doen en maken we een totale planning voor uw verhuizing. We houden rekening met uw situatie en eventuele bijzonderheden zoals het gebruik van een rolstoel of rollator. Om alle werkzaamheden goed te kunnen plannen is een opname in uw nieuwe woning nodig. Op uw verzoek nemen we ook stalen van vloerbedekkingen, laminaat, behang en verfkleuren mee, zodat u thuis rustig kan kiezen zonder langs verschillende winkels te moeten gaan en verschillende afspraken met leveranciers te maken.  Onze offerte vermeldt gedetailleerd alle werkzaamheden zodat u weet welke kosten u kan verwachten.

Wij beperken ons niet tot een seniorenverhuizing naar Breda, maar ook naar Oosterhout, Etten-Leur, Prinsenbeek of Ulvenhout en omgeving en zelfs naar een plaats elders in Nederland behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Seniorenhulp is de specialist die een totaalpakket aanbiedt en veel meer doet dan alleen een seniorenverhuizingvan de ene naar de andere plaats waarbij wij ons voornamelijk richten op ouderen en minder validen. Naast alle in- en uitpakwerk kunnen wij diverse klussen uitvoeren zoals het stofferen uw nieuwe woning, ophangen van lampen, schilderwerk en zelfs het renoveren van sanitair en de keuken. Uw oude woning wordt zo gewenst ook leeg en schoon opgeleverd. Regelmatig verzorgen wij ook spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer.

Bij een seniorenverhuizing naar Breda of omgeving is het onze grootste zorg dat alles soepel verloopt. Wij nemen u alles uit handen en dat is waar wij al sinds 2001 onze goede naam aan te danken hebben.

Onze mogelijkheden

Puntsgewijs de mogelijkheden die wij bieden:

 • De inrichting van uw nieuwe woning plannen en met u markeren wat verhuist moet worden;
 • Leveren en leggen van vloerbedekkingen zoals laminaat, tapijt, PVC of vinyl;
 • Ophangen van uw nieuwe gordijnen, vitrage, rolgordijnen of lamellen;
 • Eventueel het vernieuwen van het sanitair en keuken;
 • Alle te verhuizen objecten zorgvuldig inpakken;
 • Het demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
 • Alles veilig verhuizen naar Breda of omgeving en uitpakken;
 • Op basis van de oude thuissituatie het inrichten van de nieuw woning, ook als u naar een verzorgingstehuis verhuist.
 • Klokken, planten en dergelijke plaatsen, monteren en inruimen van de kasten en de bedden opmaken.
 • Lampen, foto’s en schilderijen ophangen op de door u gekozen plaatsen;
 • U kunt uw nieuwe woning betrekken die gezellig en goed bewoonbaar is gemaakt;
 • We leveren uw oude woning wordt op conform de eisen dan wel verwachting van de verhuurder of woningcorporatie, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • Hulp bij het wijzigen van de adressen en de beëindiging van lopende contracten en het sluiten van nieuwe.

Ervaring

Wij hebben een ruime ervaring met alles wat bij een verhuizing voorkomt. Wat u ook wil in uw nieuwe woning, de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. U bepaalt zelf wat er moet gebeuren. Als het niet in onze lijst staat zoeken we een oplossing tenzij wij het écht niet kunnen!

Met onze manier van werken bereiken wij een eindresultaat zoals dat echt hoort en ons onderscheidt van andere verhuizers. Ons goed geschoolde en ervaren medewerkers werken professioneel nemen de tijd voor de klant en bieden alle hulp waarop zij mogen rekenen.

In 2001 werd het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland opgericht met de overname van een bestaand bedrijf. De tweede generatie houdt sindsdien onze naam hoog en beschermd de zó sterk onderscheidende werkwijze. In ons gastenboek kunt u de vele lovende reacties vinden die wij ontvingen.

Voor meer informatie of een offerte voor een seniorenverhuizing in Breda kunt u een afspraak maken door op de knop hieronder te klikken voor onze contactgegevens. Ook voor het aanvragen van onze brochure kunt u hieronder op de knop klikken.

Wij staan klaar om u verder te helpen!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder