Verhuizing Dordrecht

Wij helpen u op deze pagina graag met het kiezen van een ervaren bedrijf voor een verhuizing naar Dordrecht. Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van seniorenverhuizingen, woningontruiming en alle aanverwante werkzaamheden, dan bent u bij Seniorenhulp Nederland aan het goede adres. Wij doen onze naam namelijk eer aan en kunnen u veel werk uit handen nemen. We zijn er niet alleen voor een verhuizing naar Dordrecht, maar ook naar Zwijndrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, Alblasserdam en omgeving. Ook een verhuizing naar andere plaats in Nederland is geen enkel probleem voor Seniorenhulp Nederland.

Onderscheidend

Seniorenhulp Nederland is een professionele organisatie en we onderscheiden ons van andere verhuisbedrijven door het totaalpakket dat we aanbieden. U kunt kiezen uit onze uitgebreide mogelijkheden en bepalen welk werk wij voor u mogen uitvoeren. U bent nergens toe verplicht en uw wensen worden altijd nauwgezet nagekomen. Zo werken we ook graag samen met uw eigen vakmensen als u die wilt inzetten bij uw verhuizing naar Dordrecht. We pakken daarnaast uw spullen in en uit, doen kleine en grote klussen, stofferen en schilderen uw nieuwe woning, hangen lampen op en renoveren zelfs het sanitair. Uw oude woning wordt ook leeg en schoon opgeleverd. We richten ons op senioren en mindervaliden. Overweegt u een verhuizing naar Dordrecht? Wij staan graag voor u klaar.

Graag komen we bij u thuis voor een uitgebreid gesprek en om te inventariseren wat er allemaal bij uw verhuizing naar Dordrecht moet gebeuren. Wat wilt u zelf doen en wat kunnen wij voor u doen? Tijdens dit gesprek maken we een plan voor de organisatie van uw verhuizing. Wij leren uw situatie kennen en vaak bezoeken we uw nieuwe woning voor een opname om zo alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. Aan de hand van al deze gegevens maken wij een duidelijke offerte. Zo weet u snel wat u financieel kunt verwachten. We kunnen desgewenst ook stalen van vloerbedekking en behang meenemen of een verfwaaier zodat u alvast kunt kiezen wat u in uw nieuwe woning wilt hebben. U hoeft niet op pad en u hebt maar een aanspreekpunt.

Onze mogelijkheden

Het is vanzelfsprekend dat bij uw verhuizing naar Dordrecht alles soepel en veilig verloopt. Seniorenhulp Nederland weet hoe dat moet: u álles bij het verhuizen uit handen nemen.

Hier leest u alle mogelijkheden:

 • Met u de inrichting van uw nieuwe woning plannen en uitzoeken wat moet verhuizen;
 • Het leveren en leggen van de gekozen vloerbedekkingen en het ophangen van rails en gordijnen;
 • Het vernieuwen van badkamer, toilet of keuken kunnen wij ook voor onze rekening nemen;
 • Het inpakken van al de te verhuizen bezittingen;
 • Het demonteren en zorgvuldig verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
 • Het veilig verhuizen van de geselecteerde objecten. In de nieuwe woning pakken we alles weer uit;
 • Het inrichten van de woning, gebaseerd op de oude thuissituatie;
 • Het monteren en inruimen van kasten en het plaatsen van klokken, planten enz.
 • Het ophangen van de lampen, foto’s en schilderijen op de gekozen plaatsen;
 • Uw woning wordt gezellig en goed bewoonbaar gemaakt zodat u die kunt betrekken;
 • Uw oude woning wordt opgeleverd volgens de eisen van de verhuurder of woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • Wij verlenen desgewenst ook administratieve hulp bij het doorgeven van de adreswijziging of het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Extra informatie

Zijn er nog aanpassingen die u wilt uitvoeren in uw nieuwe woning? Wij kennen alle zaken die bij een verhuizing kunnen voorkomen en schrikken nergens voor terug. We zoeken een oplossing als uw wens niet in onze lijst staat en laten u weten als wij het écht niet kunnen! Klik hier voor onze contactgegevens zodat u een afspraak kan maken voor meer informatie of een offerte voor uw verhuizing naar Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk, Sliedrecht en Alblasserdam. Klik hier voor een brochure. Wij staan voor u klaar en hopen van u te horen. Graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd