Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuizen naar Den Haag

Wij begrijpen dat u een ervaren bedrijf voor het verhuizen naar Den Haag zoekt en zo op deze pagina van onze website terecht bent gekomen. Wij van Seniorenhulp Nederland helpen u graag met het maken van de goede keuze. Uit onze naam kunt u opmaken dat wij zijn toegespitst op het verhuizen van senioren maar ook minder validen. Daarnaast doen wij woningontruimingen en alle aanverwante werkzaamheden die nodig zijn bij een verhuizing. Ons doel is u alles uit handen te nemen en alles soepel en vlot te laten verlopen.

Uiteraard beperken wij ons niet tot het verhuizen naar Den Haag maar kan dit ook naar Voorburg, Scheveningen, Rijswijk, Warmond en omgeving. Verhuizen naar een andere plaats ergens in Nederland is uiteraard ook mogelijk!

Wij onderscheiden ons als een brede professionele organisatie met meerdere disciplines en kunnen zo aan al uw wensen voldoen. Uit onze uitgebreide mogelijkheden kunt u een keuze maken en zo bepalen welk werk wij voor u mogen uitvoeren. U bent volstrekt vrij in deze keuzes, uw wensen worden nagekomen en wij werken we ook graag samen met uw eigen vakmensen.

Meer dan alleen verhuizen

Wij kunnen u naast het verhuizen een totaalpakket aanbieden voor uw nieuwe woning, in- en uitpakken, uitvoeren van kleine en grote klussen, schilderen, behangen en stofferen. Wij kunnen de woning volledig inrichten en soms renoveren we zelfs het sanitair of de keuken. Uw oude woning wordt ook leeg en schoon opgeleverd. Het komt ook regelmatig voor dat we iemand met spoed moeten verhuizen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer.

Om te inventariseren wat er allemaal bij uw verhuizing moet gebeuren, wat we voor u kunnen doen en wat u eventueel zelf wenst te doen komen we graag bij u thuis voor een uitgebreid gesprek. Dan maken we ook een plan voor de organisatie van uw verhuizing en zo leren wij uw situatie kennen en kunnen rekening houden met bijvoorbeeld gebruik van rolstoel of rollator. Uw nieuwe woning wordt ook bezocht om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. Op basis hiervan maken wij een gedetailleerde offerte zodat u snel weet wat u financieel kan verwachten.

U krijgt van ons stalen van vloerbedekkingen, behang en verfwaaiers zodat u thuis in alle rust uw keuzes kunt maken en u niet allerlei afspraken met verschillende leveranciers hoeft te maken.

Nogmaals, voor ons staat voorop dat uw verhuizing soepel en veilig verloopt. Dat is al sinds 2001 een van onze speerpunten en waar we goed in zijn doordat álles bij het verhuizen in Den Haag of omgeving uit uw handen nemen.

Onze mogelijkheden

Punt voor punt onze mogelijkheden:

 • Uw inrichting van de nieuwe woning plannen en vastleggen en markeren wat moet verhuizen;
 • De gekozen vloerbedekkingen leveren en leggen;
 • Monteren van rails, rolgordijnen of lamellen en het ophangen van gordijnen en vitrage;
 • Badkamer, toilet of keuken renoveren;
 • Inpakken van al de te verhuizen objecten;
 • Demontage en zorgvuldig verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
 • Veilig verhuizen naar Den Haag of omgeving en het uitpakken;
 • Inrichten van de woning, gebaseerd op de oude thuissituatie ook als dat in een verzorgingstehuis is.
 • Montage en inruimen van kasten en het plaatsen van klokken, planten enz.
 • Ophangen van lampen, foto’s en schilderijen op de gekozen plaatsen;
 • Gezellig en goed bewoonbaar maken van de woning zodat u die zorgeloos kunt betrekken;
 • Opleveren van uw oude woning volgens de eisen dan wel verwachtingen van de verhuurder of woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • Verlenen van administratieve hulp bij het versturen van de adreswijziging of het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Wij staan open voor aanpassingen

Indien u niet genoemde aanpassingen in de lijst aan die voor de nieuwe woning wenst, dan zoeken we een oplossing en laten u weten als wij het écht niet kunnen. Wij kennen alle gebruikelijke zaken die bij een verhuizing voorkomen en schrikken nergens voor terug. U bepaalt zelf wat er moet gebeuren en bijna alles is mogelijk.

Onze goed geschoolde en vakkundige medewerkers werken hard, met plezier en verlenen alle hulp en bereiken zo een eindresultaat door onze manier van werken zoals dat echt hoort, weinig anderen dat kunnen en u van ons mag verwachten.

Het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland vond zijn oorsprong in 2001 bij de overname van een bestaand bedrijf. De tweede generatie heeft onze zó sterk onderscheidende werkwijze met succes voortgezet en onze goede naam trots uitgedragen. Zo ontvingen we veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden.

Voor onze contactgegevens kunt u hieronder op de knop klikken om een afspraak te maken voor meer informatie of om een offerte aan te vragen voor het verhuizen naar Den Haag. Hieronder kun je ook klikken op de knop voor het aanvragen van onze brochure.

Wij helpen u graag zonder verplichtingen en hopen van u te horen!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder