Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Inboedel verwijderen

Een woning leegruimen is iets wat u niet vaak doet. Een verhuizing of overlijden zorgen ervoor dat de achtergebleven woning vaak nog vol met spullen staat. Vaak zijn dit nog bruikbare spullen waarvoor u geen ruimte heeft. Seniorenhulp Nederland is gespecialiseerd in het verhuizen, vervoeren en opleveren van (senioren)woningen. Als u op zoek bent naar een partij die u met de verhuizing, danwel ontruiming en eindschoonmaak helpt: wij regelen het graag voor u. Laat uw inboedel verwijderen door Seniorenhulp Nederland en kies voor een nette, frisse en snelle ontruiming!

Uw woning volledig ontruimen

Een woning ontruimen betekent vaak het verwijderen van de inboedel. Bij een verhuizing neemt u bezittingen mee naar uw nieuwe woning. Seniorenhulp Nederland kan u hierbij helpen. Wij pakken uw meubels en spullen niet alleen in, maar zorgen er ook voor dat uw nieuwe woning volledig wordt aangekleed. Naast de verhuizing zelf, bieden we een goed garantiesysteem. Uw oude woning wordt zodanig opgeleverd dat deze altijd geaccepteerd wordt door de verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij. Denkt u hierbij aan (de)montage van meubels en andere spullen in huis, het verwijderen van de inboedel en het bezemschoon maken van uw woning. Uw inboedel verwijderen is voor ons dagelijks werk en daarom garantie tot een nette overdracht aan de verhuurder, makelaar of woningbouwvereniging..

Geef bezittingen een nieuw leven

Bezittingen die u meeneemt, worden uiteraard door ons zorgvuldig voor u vervoerd. Er blijven echter vaak veel bezittingen achter in de woning, die u niet mee wilt of kunt nemen. Wij kunnen voor u de inboedel verwijderen en bruikbare spullen een nieuw thuis geven bij anderen. Wij steunen diverse stichtingen in Nederland, die minder bedeelden helpen en hen van spullen voorzien. Wilt u ook uw inboedel door ons laten verwijderen? Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder