Inboedel verwijderen

Een woning leegruimen is iets wat u niet vaak doet. Een verhuizing of overlijden zorgen ervoor dat de achtergebleven woning vaak nog vol met spullen staat. Vaak zijn dit nog bruikbare spullen waarvoor u geen ruimte heeft. Seniorenhulp Nederland is gespecialiseerd in het verhuizen, vervoeren en opleveren van (senioren)woningen. Als u op zoek bent naar een partij die u met de verhuizing, danwel ontruiming en eindschoonmaak helpt: wij regelen het graag voor u. Laat uw inboedel verwijderen door Seniorenhulp Nederland en kies voor een nette, frisse en snelle ontruiming!

Uw woning volledig ontruimen

Een woning ontruimen betekent vaak het verwijderen van de inboedel. Bij een verhuizing neemt u bezittingen mee naar uw nieuwe woning. Seniorenhulp Nederland kan u hierbij helpen. Wij pakken uw meubels en spullen niet alleen in, maar zorgen er ook voor dat uw nieuwe woning volledig wordt aangekleed. Naast de verhuizing zelf, bieden we een goed garantiesysteem. Uw oude woning wordt zodanig opgeleverd dat deze altijd geaccepteerd wordt door de verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij. Denkt u hierbij aan (de)montage van meubels en andere spullen in huis, het verwijderen van de inboedel en het bezemschoon maken van uw woning. Uw inboedel verwijderen is voor ons dagelijks werk en daarom garantie tot een nette overdracht aan de verhuurder, makelaar of woningbouwvereniging..

Geef bezittingen een nieuw leven

Bezittingen die u meeneemt, worden uiteraard door ons zorgvuldig voor u vervoerd. Er blijven echter vaak veel bezittingen achter in de woning, die u niet mee wilt of kunt nemen. Wij kunnen voor u de inboedel verwijderen en bruikbare spullen een nieuw thuis geven bij anderen. Wij steunen diverse stichtingen in Nederland, die minder bedeelden helpen en hen van spullen voorzien. Wilt u ook uw inboedel door ons laten verwijderen? Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd