Huis ontruimen

Heeft u de taak om een huis te ontruimen? Gaat u bijvoorbeeld verhuizen naar een nieuwe woning of is er een naaste overleden, dan moet de oude woning vaak snel worden opgeleverd. Een huis ontruimen is een flinke klus, waarvoor u veel moet regelen. Wilt u hierbij worden geholpen, dan doen wij dit graag voor u. Seniorenhulp Nederland heeft veel ervaring met verhuizingen en ontruimingen, zodat wij u op maat van dienst kunnen zijn.

Boedelruiming

Bij uw verhuizing naar bijvoorbeeld een seniorenwoning of verzorgingstehuis, heeft u meestal te maken met een kleinere woonruimte dan dat u gewend bent. Er moeten dan keuzes worden gemaakt welke spullen u meeneemt en welke niet. De spullen die achterblijven, moeten ook worden opgeruimd. Uw huis ontruimen doen wij ook in geval van overlijden. Als er een dierbare bij u in de familie is overleden, dan zult u een aantal bezittingen van de overledene willen houden, die voor u emotionele waarde hebben. Toch blijven er vaak ook heel wat meubels en andere spullen achter. Van deze spullen zult u toch afstand moeten doen, aangezien het huis volledig ontruimd zal moeten worden.

Seniorenhulp Nederland begrijpt dat het best lastig kan zijn om deze spullen weg te moeten doen. Daarom helpen wij u hier graag bij. Wij kunnen het huis ontruimen, nadat u en andere familieleden en vrienden dierbare bezittingen hebben meegenomen. Wij zorgen er dan voor dat de bruikbare spullen een tweede leven krijgen door ze te schenken aan stichtingen of goede doelen in Nederland. Alle spullen die niet meer bruikbaar zijn, worden op een nette en verantwoorde manier door ons afgevoerd. Zo heeft u geen omkijken meer naar deze klus en laat u snel het huis ontruimen.

Laat ons uw huis ontruimen

Zit u in een situatie waarbij u een huis moet ontruimen, maar wilt u hier graag wat hulp bij hebben? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder om het huis volledig te ontruimen en bezemschoon te maken. Ook voor een verhuizing bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd