Vloerbedekking eruit halen

Gaat u verhuizen of moet er een woning worden opgeleverd? Dan moet u de vloerbedekking eruit halen. Een lastig karwei, waarbij u waarschijnlijk wel hulp kunt gebruiken. Seniorenhulp Nederland is u graag van dienst. Al jarenlang verzorgen wij complete verhuizingen en woningontruimingen van senioren en ouderen, maar ook van mindervaliden, gehandicapten en andere hulpbehoevenden. Ook kunt u ons inschakelen voor extra werkzaamheden. Lees hieronder meer over wat de voordelen zijn om de vloerbedekking eruit te laten halen door Seniorenhulp Nederland.

Vloerbedekking eruit laten halen door Seniorenhulp Nederland

Wij hebben jarenlange ervaring in het volledig zorgvuldig leegruimen van woningen. Zo helpen wij ouderen of nabestaanden om hun oude woning netjes, fris en schoon achter te laten. Dit is vaak ook een vereiste bij het opleveren van uw woning. Wij zorgen ervoor dat we voldoen aan eventuele verwachtingen van makelaars, woningbouwmaatschappijen en verhuurders, zodat u hierover geen zorgen heeft. Met plezier zullen wij ook de vloerbedekking eruit halen bij uw oude woning. Onze ervaren medewerkers verwijderen tapijt, laminaat, parket en onderlagen, spijkerlatten en lijmresten op snelle en zorgvuldige wijze. Het is voor ons zelfs mogelijk om vloerbedekking eruit te halen op trappen of borders. U bent altijd verzekerd van een topresultaat.

Andere werkzaamheden

Behalve vloerbedekking eruit halen, kunt u ons ook inschakelen voor andere werkzaamheden met betrekking tot het opleveren van uw oude woning. Ook voor een verhuizing bent u bij ons aan het juiste adres. Wij selecteren en transporteren uw bruikbare goederen, voeren niet-bruikbare goederen af en laten deze verwerken, demonteren niet-originele zaken en maken alle vertrekken schoon. Ook verzorgen wij diverse herstelwerkzaamheden.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Wilt u uw vloerbedekking eruit laten halen door Seniorenhulp Nederland? Of heeft u een andere klus of wilt u eerst nog wat meer weten over onze dienstverlening? Neem direct contact met ons op. Wij staan paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd