Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Opkoop inboedels

Moet u of een naaste verhuizen en wilt u een goede plek vinden voor achtergebleven bezittingen? Wilt u de woning netjes en leeg opgeleverd hebben? Seniorenhulp Nederland is gespecialiseerd in verhuizingen en woningontruimingen, en alles wat daarmee te maken heeft. Met een eerlijke en transparante werkwijze zorgen wij voor een nette oplevering. Ook voor de opkoop van inboedels hebben wij een oplossing voor u. Door uw spullen niet op te kopen, maar waardevolle items bij een veiling te verkopen, behoudt u zelf de winst.

Wat doen wij met uw inboedel?

Verhuizen is nog niet zo eenvoudig, en zeker niet als u al wat ouder bent. Vaak is uw nieuwe woning een stuk kleiner dan de oude woning, waardoor niet alle spullen meegenomen kunnen worden. Er moeten bezittingen worden achtergelaten. Hieronder vallen meubels, huishoudelijke apparaten en andere spullen. In de meeste situaties is het zo dat deze spullen nog veel waarde hebben en prima kunnen worden hergebruikt in een nieuwe omgeving. Seniorenhulp Nederland gaat voor u aan de slag. Wij zorgen voor de ontruiming van uw oude woning met opkoop van de inboedels. Wij kiezen ervoor om niet daadwerkelijk uw inboedel op te kopen, maar geven achtergelaten spullen een goede plek. Op deze manier steunen wij diverse goede doelen en stichtingen in Nederland.

Op zoek naar een nieuwe bestemming voor uw inboedel

Bespaar tijd met zoeken naar een opkoper en vermijd lage opbrengsten door Seniorenhulp Nederland in te schakelen. Wij helpen u graag bij het verhuizen en ontruimen. Geef uw overbodige inboedel een nieuwe kans en steun andere mensen, die uw spullen heel goed kunnen gebruiken. Wilt u meer weten over het ontruimen van uw woning, over de opkoop van inboedels of over de goede doelen die wij steunen? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder