Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuizing Utrecht

Plant u een verhuizing naar Utrecht? Welkom op de website van Seniorenhulp Nederland! Wij zijn een ervaren en betrouwbaar bedrijf en een specialist op het gebied van verhuizen van senioren en mindervaliden. Wij verrichten alle werkzaamheden die zich voordoen bij verhuizingen, maar wij kunnen ook woningontruimingen uitvoeren. Ons doel is om u zoveel mogelijk te ontlasten door u alles uit handen te nemen. U kunt niet alleen voor een verhuizing naar Utrecht bij ons terecht, ook Nieuwegein, Zeist, Houten en Bilthoven behoren tot ons werkgebied. Maar ook als u elders in Nederland woont, kunt u gebruik maken van onze diensten.

Over ons

Seniorenhulp Nederland is een echt familiebedrijf. En dat is tegelijkertijd ook onze kracht. Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer en dat doen zij met veel enthousiasme en liefde voor het vak.  Wij onderscheiden ons van de gemiddelde verhuizer doordat wij meerdere disciplines dan alleen verhuizen beheersen. Zo voeren we schilderwerk uit, kunnen we stofferen en zelfs renovatie van uw nieuwe badkamer of keuken behoort tot de mogelijkheden. U kunt kiezen uit onze uitgebreide mogelijkheden en wij doen ons uiterste om aan uw wensen te voldoen. Spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer verzorgen wij ook regelmatig.

Mogelijkheden

Geheel vrijblijvend komen we bij u langs om alles te bespreken. We vertellen u graag wat wij allemaal voor u kunnen doen bij een verhuizing naar Utrecht. Bij het plannen van uw verhuizing moeten we ook rekening houden met uw situatie zoals bijvoorbeeld het gebruik van rolstoel of rollator. Wij laten stalen bij u achter zodat u in alle rust uw keuze kunt maken voor vloerbedekkingen, behang en verf. U hoeft zo de deur niet uit. Uw nieuwe woning wordt goed bekeken om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. We leggen vast wat u van ons verwacht en wat u eventueel zelf wenst te doen bij uw verhuizing. Op basis van dit alles maken wij een gedetailleerde offerte zodat u snel weet waar u financieel op moet rekenen en achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Seniorenhulp Nederland doet er alles aan om u soepel en veilig te verhuizen en u te ontlasten bij een verhuizing naar Utrecht of omgeving. Puntsgewijs de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten:

 • Plannen van de inrichting van uw nieuwe woning en met u uitzoeken wat mee kan verhuizen en wat weg kan;
 • Selecteren en markeren van te verhuizen goederen;
 • Leveren en leggen van verschillende soorten vloeren zoals laminaat, tapijt, PVC of vinyl;
 • Laten maken van nieuwe gordijnen en vitrage of rolgordijnen;
 • Het vernieuwen van badkamer, toilet of keuken;
 • Inpakken van al uw te verhuizen bezittingen;
 • Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
 • Het volledig en veilig verhuizen van de geselecteerde bezittingen;
 • Het plaatsen en monteren van kasten, klokken en planten;
 • Ophangen van lampen, foto’s, schilderijen, gordijnen, luxaflex;
 • Uitpakken en inrichten op basis van de oude thuissituatie ook als u naar een verzorgingstehuis gaat.
 • Gezellig en woon klaar maken van uw nieuwe woning zodat u die kunt betrekken;
 • Het opleveren van uw oude woning conform de verwachting van de makelaar, nieuwe eigenaar, verhuurder of woningcorporatie;
 • Administratieve hulp bij het doorgeven van de adreswijziging of bij het beëindigen van lopende contracten en het sluiten van nieuwe.

Uw wensen

U bepaalt zelf wat er voor uw verhuizing moet gebeuren. Heeft u wensen die niet in bovenstaande lijst staan? Laat het ons dan gerust weten. Wij gaan op zoek naar een oplossing. We hebben veel ervaring in verhuizen en kennen daardoor alle zaken die daarbij kunnen voorkomen. Onze medewerkers zijn ervaren en goed geschoold, werken hard en met plezier. Zij bieden u alle hulp die u mag verwachten. Hierdoor ontvangen we veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden. U kunt een afspraak maken voor meer informatie of een offerte voor een verhuizing naar Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Houten, Bilthoven of omgeving via onze contactgegevens die u hier vindt. Onze brochure kunt u hier aanvragen. Wij maken graag kennis met u. Tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder