Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuizing Amersfoort

Welkom op onze pagina van Seniorenhulp Nederland. U bent waarschijnlijk op zoek naar informatie voor een verhuizing naar Amersfoort en zo kwam u op de website van Seniorenhulp Nederland terecht. Wij zijn al jaren dé specialist op het gebied van seniorenverhuizingen, maar ook woningontruiming en alle aanverwante werkzaamheden. Onze medewerkers kunnen veel werk uit uw handen nemen, onze naam is niet voor niets Seniorenhulp Nederland. Wij zijn werkzaam in heel Nederland of u nu een verhuizing naar Amersfoort, Soest, Barneveld, Leusden of Nijkerk overweegt.

Wie zijn wij?

Wij zijn geen regulier verhuisbedrijf maar een specialist die een totaalpakket aanbiedt op het gebied van verhuizen van ouderen en mindervaliden. U kunt hierbij denken aan in- en uitpakwerk, stofferen van uw nieuwe woning, lampen en schilderijen ophangen en schilderwerk. Maar we kunnen zelfs uw badkamer of keuken renoveren. Wij leveren uw oude woning desgewenst ook leeg en schoon op. Ook spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis komen veel voor.

Seniorenhulp Nederland is onderscheidend omdat wij een professionele organisatie zijn die al het gewenste voor u uitvoert. U hoeft slechts met één organisatie afspraken te maken. Dat houdt het overzichtelijk. Uiteraard bepaalt u zelf welke klussen u door ons laat uitvoeren. Wij bieden verschillende mogelijkheden en u maakt uw keuzes voor uw verhuizing naar Amersfoort. Niets is standaard en niets is verplicht. Wij vinden het goed zolang het maar úw wens is! Heeft u bijvoorbeeld al jarenlang een vaste schilder? Dan moet u die zeker ook nu inschakelen. Maar als u geen schilder kunt vinden, voeren wij de schilderwerkzaamheden graag voor u uit.

Ons aanbod

Wij komen graag bij u thuis langs voor een uitgebreid gesprek. We maken dan tegelijkertijd een duidelijke offerte. U weet wat u kunt verwachten en vrijwel direct wat uw verhuizing naar Amersfoort kost. Indien nodig bezoeken we uw nieuwe woning in Amersfoort, óf kijken we naar de plattegronden om alle werkzaamheden voor te bereiden. Indien u daar gebruik van wilt maken, brengen wij ook stalen van vloerbedekkingen, behang of een verfwaaier mee. Zo kunt u thuis uitzoeken wat u mooi vindt, zonder alle winkels af te moeten én heeft u onze geduldige hulp bij de totale inrichting van uw nieuwe woning.

Vanzelfsprekend draait alles om uw verhuizing want dat is tenslotte waar wij al sinds 2001 zo goed in zijn: u álles bij uw verhuizing naar Amersfoort, Soest, Barneveld, Leusden of Nijkerk. Graag zetten we de mogelijkheden op een rijtje:

Plannen van de inrichting van uw nieuwe woning en met u uitzoeken wat mee kan voor uw verhuizing naar Amersfoort;

 • Selecteren en markeren van de goederen die verhuisd moeten worden;
 • Leveren en leggen van verschillende soorten vloeren, of ophangen van gordijnen;
 • Het eventueel vernieuwen van badkamer of keuken;
 • Inpakken van de bezittingen;
 • Het volledig en veilig verhuizen van de geselecteerde bezittingen;
 • Het plaatsen en monteren van kasten, klokken en het ophangen van lampen, foto’s, en schilderijen;
 • Uitpakken en inrichten op basis van de oude thuissituatie;
 • Gezellig en woon klaar maken van uw nieuwe woning zodat u die kunt betrekken;
 • Het opleveren van uw oude woning conform de verwachting van de makelaar, nieuwe eigenaar, verhuurder of woningcorporatie;
 • Administratieve hulp bij het doorgeven van de adreswijziging of bij het beëindigen van lopende contracten en het sluiten van nieuwe.

Extra aanbod

Is er meer werk in uw nieuwe woning in Amersfoort nodig? Wij zijn bekend met alle zaken die bij een verhuizing kunnen voorkomen en schrikken nergens voor terug. We zeggen bijna nooit nee, tenzij wij het écht niet kunnen of willen! Ons personeel is goed geschoold en erg vakkundig, en werkt altijd met een glimlach! Heeft u vragen tijdens uw verhuizing naar Amersfoort? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Seniorenhulp Nederland is een echt familiebedrijf. Sinds de overname van een bestaand bedrijf in 2001 staat inmiddels de tweede generatie aan het roer. Onze naam is ons veel waard, niet voor niets hebben wij een gastenboek vol lovende woorden. Wilt u meer weten of wilt u graag dat we bij u langskomen voor een offerte voor een verhuizing naar Amersfoort? Klik dan hier voor onze contactgegevens. Voor een brochure kunt u hier klikken. Heel graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder