Huizen leeghalen

Als u gaat verhuizen of er is een sterfgeval in de naaste familie, dan komen er ineens heel veel dingen tegelijkertijd op u af. Er moet veel worden geregeld. Iets dat snel om uw aandacht vraagt, is het leeghalen van de achtergebleven woning. Deze moet namelijk snel door u worden opgeleverd bij de makelaar, verhuurder of woningbouwmaatschappij. Wilt u hulp bij het regelen hiervan? Seniorenhulp Nederland doet dit graag voor u. Wij zijn experts in huizen leeghalen en ze gereedmaken voor oplevering. Ook voor een verhuizing draaien wij onze hand niet om.

Service op maat

Bepaalde dingen in de woning moeten bewaard blijven. Het is belangrijk dat u deze selecteert en netjes laat inpakken en vervoeren, zodat ze op de juiste bestemming aankomen, zonder beschadigingen. Er blijven ook altijd spullen achter die u in principe weg moet gooien. Als u onze hulp inschakelt, dan halen wij voor u het gehele huis leeg. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met uw wensen.

Bovendien zorgen wij ervoor dat alle bruikbare spullen naar goede doelen, stichtingen of kringloopwinkels in Nederland gaan, zodat ze nog een tweede huis kunnen krijgen. Alle niet-bruikbare spullen voeren wij op een nette en verantwoorde manier voor u af. Als u dat wilt, kunnen wij na het leeghalen van het huis ook zorgen voor een bezemschone oplevering. Dit houdt in dat vloer- en raambedekking, spijkers en schroeven worden verwijderd. Ook gaten in muren worden door ons gedicht en vensterbanken en het aanrecht worden afgenomen. Wij maken bovendien alle ruimtes goed schoon, waaronder de keuken, badkamer en toilet.

Huizen leeghalen? Wij doen het graag voor u!

Huizen leeghalen is iets waarmee wij veel ervaring hebben. Wij helpen u dan ook graag bij deze lastige klus. Neem contact met ons op voor verdere informatie over huizen leeghalen. Op al uw vragen hebben wij een antwoord.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd