Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Huizen leeghalen

Als u gaat verhuizen of er is een sterfgeval in de naaste familie, dan komen er ineens heel veel dingen tegelijkertijd op u af. Er moet veel worden geregeld. Iets dat snel om uw aandacht vraagt, is het leeghalen van de achtergebleven woning. Deze moet namelijk snel door u worden opgeleverd bij de makelaar, verhuurder of woningbouwmaatschappij. Wilt u hulp bij het regelen hiervan? Seniorenhulp Nederland doet dit graag voor u. Wij zijn experts in huizen leeghalen en ze gereedmaken voor oplevering. Ook voor een verhuizing draaien wij onze hand niet om.

Service op maat

Bepaalde dingen in de woning moeten bewaard blijven. Het is belangrijk dat u deze selecteert en netjes laat inpakken en vervoeren, zodat ze op de juiste bestemming aankomen, zonder beschadigingen. Er blijven ook altijd spullen achter die u in principe weg moet gooien. Als u onze hulp inschakelt, dan halen wij voor u het gehele huis leeg. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met uw wensen.

Bovendien zorgen wij ervoor dat alle bruikbare spullen naar goede doelen, stichtingen of kringloopwinkels in Nederland gaan, zodat ze nog een tweede huis kunnen krijgen. Alle niet-bruikbare spullen voeren wij op een nette en verantwoorde manier voor u af. Als u dat wilt, kunnen wij na het leeghalen van het huis ook zorgen voor een bezemschone oplevering. Dit houdt in dat vloer- en raambedekking, spijkers en schroeven worden verwijderd. Ook gaten in muren worden door ons gedicht en vensterbanken en het aanrecht worden afgenomen. Wij maken bovendien alle ruimtes goed schoon, waaronder de keuken, badkamer en toilet.

Huizen leeghalen? Wij doen het graag voor u!

Huizen leeghalen is iets waarmee wij veel ervaring hebben. Wij helpen u dan ook graag bij deze lastige klus. Neem contact met ons op voor verdere informatie over huizen leeghalen. Op al uw vragen hebben wij een antwoord.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder