Inboedel opruimen

Het ontruimen van een woning of appartement na een verhuizing of overlijden is meer dan alleen het leeghalen van de woning. Er blijven vaak bezittingen achter die nog goed bruikbaar zijn en een nieuwe bestemming verdienen. Wij helpen u graag bij het ontruimen van een woning. Seniorenhulp Nederland is gespecialiseerd in het opruimen van (senioren)woningen en kan u dan ook helpen bij de inboedel opruimen.

Alle zorg uit handen

Een inboedel opruimen is vaak een grote klus, waarbij u niet alleen fysiek, maar ook emotioneel veel krijgt te verwerken. Veel bezittingen hebben immers een emotionele waarde en dienen zorgvuldig te worden ingepakt en vervoerd. Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen. Seniorenhulp Nederland ontruimt gezinswoningen en seniorenwoningen, maar ook woningen van hulpbehoevenden, minder validen en gehandicapten. Wat wij voor u doen? Wij maken alle vertrekken leeg, vervoeren de inboedel en leveren de woning schoon en fris op bij de verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij.

Inboedel opruimen van A tot Z

Een inboedel opruimen, dat verzorgen wij voor u tot in de puntjes. Achtergelaten goederen worden geselecteerd en getransporteerd naar u of naar familie. Wilt u van de spullen af, dan krijgen deze een nieuwe bestemming bij een stichting in Nederland, die minder draagkrachtigen voorziet van spullen. Zo krijgen uw bezittingen een tweede leven. Niet-bruikbare goederen worden verantwoord afgevoerd en verwerkt. Ook de vloerbedekkingen in de woning worden door ons verwijderd. Niet-originele zaken aan vloeren, muren of plafonds worden gedemonteerd en ook verrichten wij diverse schoonmaakwerkzaamheden in alle ruimtes. Wilt u meer informatie over het inboedel opruimen door Seniorenhulp Nederland? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij zoeken samen met u naar een passende oplossing!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd