Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuizen naar Leiden

U zocht op internet een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor het verhuizen naar Leiden en zo kwam u op de website van Seniorenhulp Nederland terecht. Onze naam geeft al aan dat wij ons vooral richten op het verhuizen van senioren maar ook minder validen. Wij verzorgen ook woningontruimingen en alle werkzaamheden die voorkomen bij een verhuizing. Alles kan uit handen genomen worden om u te ontlasten en de verhuizing soepel en vlot te laten verlopen. Behalve verhuizen naar Leiden kan het ook naar Wassenaar, Leiderdorp, Oegstgeest, Katwijk en omgeving. Wij werken in het hele land en kunnen u dus ook verhuizen naar andere plaatsen.

Doordat onze organisatie meerdere disciplines beheerst onderscheiden wij ons van de gemiddelde verhuizer en kunnen dus meestal aan al uw wensen gehoor geven. U bepaalt welke werkzaamheden wij voor u uit moeten voeren uitgaande van onze uitgebreide mogelijkheden. U bent daar volstrekt vrij in en wij doen ons uiterste om aan deze wensen te voldoen. Schakelt u zelf vakmensen in dan werken we daar ook graag mee samen.

Ons totaalpakket

Wij bieden u een totaalpakket aan waarin we ons niet alleen beperken tot het verhuizen. Dat pakket omvat het in- en uitpakken van uw bezittingen, uitvoeren van kleine en grote klussen zoals zelfs het renoveren van de keuken en het sanitair, schilderen, behangen en stofferen. We richten uw woning naar uw eigen wensen ook volledig in. De oude woning kan ook geheel leeg en schoon worden opgeleverd. Spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer komen regelmatig voor.

Om vast te stellen wat u van ons verwacht en wat u eventueel zelf wenst te doen bij uw verhuizing maken wij graag een vrijblijvende afspraak bij u thuis. We leren uw situatie kennen en kunnen bij het plan voor de organisatie van uw verhuizing rekening houden met bijvoorbeeld gebruik van rolstoel of rollator. U krijgt van ons stalen van vloerbedekkingen, behang en verfwaaiers zodat u in alle rust kunt kiezen en zijn allerlei afspraken met verschillende leveranciers niet nodig. Een bezoek aan uw nieuwe woning is belangrijk om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. Wij maken een gedetailleerde offerte op basis van onze afspraken zodat u snel weet waar u financieel aan toe bent.

Een van onze speerpunten is al sinds 2001 dat wij al het nodige doen voor een soepele en veilige verhuizing en dat is al sinds 2001.  Om die reden nemen wij bij het verhuizen in Leiden of omgeving alles uit uw handen.

Onze mogelijkheden

Alle items uit totaalpakket op een rijtje:

 • Het plannen van de verhuizing en de inrichting van de nieuwe woning;
 • Het selecteren en markeren van de goederen welke verhuist moeten worden;
 • Het afvoeren van overbodige objecten naar kringloopwinkels dan wel afvalverwerkers;
 • Het uitvoeren van al het gewenste kluswerk;
 • Het schilderwerk van het interieur en eventueel het exterieur;
 • Het leveren en leggen van de gekozen vloerbedekkingen;
 • Het monteren van rails, rolgordijnen of lamellen en het ophangen van gordijnen en vitrage;
 • Hei zorgvuldig inpakken van alle te verhuizen objecten;
 • Het demonteren en verpakken grote meubels, klokken en lampen;
 • Het verhuizen naar Leiden of omgeving en alles uitpakken;
 • Het inrichten van de woning op basis van de oude thuissituatie;
 • Het opbouwen van de kasten en het inruimen daarvan;
 • Het ophangen van lampen, foto’s en schilderijen waar u ze wilt hebben;
 • Het gezellig en goed bewoonbaar maken van de woning zodat u zorgeloos kunt betrekken;
 • Het opleveren van de oude woning volgens de eisen en verwachtingen van de verhuurder, woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • Het assisteren het versturen van de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Eventuele aanpassingen

Als u aanpassingen aan de woning wilt die u mist in ons totaalpakket zoeken we een oplossing en informeren u bijtijds als wij het écht niet kunnen. Verhuizen is ons dagelijkse werk en wij kennen alle zaken die je tegen kan komen. Wij schrikken nergens voor terug maar u bepaalt wat er voor uw verhuizing moet gebeuren.

Het eindresultaat dat wij bereiken is perfect, zoals dat ook hoort, door de manier van werken van onze ervaren en goed geschoolde medewerkers. Zij werken hard , met plezier en bieden u alle hulp die u mag verwachten.

Het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland startte met de overname van een bestaand bedrijf In 2001 Sindsdien zet de tweede generatie onze onderscheidende werkwijze met kracht succesvol voort en wordt onze goede naam trots uitgedragen. Door de jaren ontvangen we veel lovende reacties als gevolg van onze uitstekende resultaten die u in ons gastenboek kunt vinden.

U kunt hieronder klikken voor onze contactgegevens zodat u een afspraak kunt u maken voor meer informatie of om een offerte aan te vragen voor het verhuizen naar Leiden. Onze brochure kunt u ook hieronder aanvragen.

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak. Tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder