Woningontruiming Bergschenhoek

Leuk om u te mogen begroeten op onze ‘thuispagina’. Omdat wij gevestigd zijn in Bergschenhoek, doen wij natuurlijk extra ons best voor mensen die op zoek zijn naar een woningontruiming in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en omgeving. Kortom in Lansingerland.

Sinds 2008 zijn wij gevestigd op het industrieterrein Weg en Land in Bergschenhoek, maar al sinds 2001 is onze oprichter, Kris van den Wijngaart, actief op het gebied van woningontruiming en wel met een volstrekt unieke manier van werken

Dagelijkse bezigheden

Wij houden ons dagelijks bezig met het zorgvuldig leegruimen van woningen, na een verhuizing maar ook vaak na het overlijden van de bewoner. Omdat wij bij ons werk de staat en waarde van huis en inrichting uiterst zorgvuldig behandelen maar als secundair beschouwen en juist de werkzaamheden zélf als primair beschouwen, hebben wij een werkwijze die anders is dan handelaren die een woningontruiming ‘erbij’ doen. Ook uw emotie en gevoel spelen een grote rol bij onze manier van werken. Wij werken hard maar houden rekening met uw binding en gevoelens naar de achtergelaten bezittingen.

Wij zijn er volledig op gericht dat wij alle werkzaamheden voor u uitvoeren bij een totale woningontruiming, uiteraard dan wel in Lansingerland, maar eventueel ook elders in heel Nederland. In het geval van een huurwoning dient u aan de door de verhuurder gestelde eisen te voldoen. In het geval van een koopwoning, dient er rekening gehouden te worden met de adviezen van bijvoorbeeld de makelaar of met de afspraken die u heeft gemaakt met de nieuwe eigenaren van de woning.

Wát die wensen ook zijn, wij zorgen voor een lege, schone en representatieve woning, zoals dat van ons verwacht wordt.

Waardevolle stukken

Omdat wij geen handelaren of opkopers zijn, maar wel te maken kunnen krijgen met zeer waardevolle stukken die niet meer gebruikt worden, kunnen wij in goed overleg met u zorgen voor een eerlijke en transparante verkoop via erkende veilinghuizen. Zó krijgt u de maximale opbrengst uit de verkoop van uw bezittingen zoals antiek of schilderijen en houden wij ons bezig met die zaken waar wij ervaren in zijn.

In goed overleg brengen wij achtergelaten, alledaagse, maar bruikbare zaken met veel enthousiasme naar een van onze samenwerkende organisaties die op non-profit basis, zoals kringloopwinkels e.d., mensen helpen met spullen, of middels andere constructies zorgen dat het goed terecht komt.

Werkzaamheden

Ook niet-bruikbare zaken voeren wij af, uiteraard volgens de officiële wegen en regels zoals die in Nederland gelden. Als de woning leeg is gaan we verder met onze werkzaamheden:

 • Tapijt, laminaat of trapbekleding eruit of eraf? Asbesthoudende stoffen worden door een erkend bedrijf verwijderd.
 • Tuin opruimen?
 • Gordijnen en rails en lamellen weg?
 • Schuur of zolder geheel leeg en ‘kaal’ maken?
 • Wellicht een donkergroene muur wit sausen of slecht behang eraf?
 • Al die planken, kastjes en aanpassingen eruit?

Zodra we aan alle verwachtingen hebben voldaan, doen we een uitgebreide schoonmaak; badkamer, toiletten en keuken worden uitgebreid gesopt. Als wij klaar zijn levert u probleemloos de sleutel in.

Het is niet zomaar dat Seniorenhulp Nederland een gastenboek vol tevreden klanten heeft; wij willen de meest betrouwbare, klantvriendelijkste en goed bereikbare partij zijn voor een woningontruiming, zeker in Bergschenhoek en omgeving omdat we een naam hoog te houden hebben en we met trots door ons eigen dorp willen rondrijden.

Wilt u meer weten of een offerte afspraak maken? Hieronder vindt u de knop naar onze contactgegevens. Heeft u minder haast en wilt u graag een brochure? Dan kunt u via ander onderstaande knop de aanvraag voor een brochure invullen.

Via deze weg dank voor uw bezoek en heel graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd