Woning ontruimen

Bij een woning ontruimen komen veel zaken kijken. Waarschijnlijk heeft u niet de tijd of behoefte om dit allemaal zelf uit te voeren, vaak omdat emoties of andere prioriteiten een grote rol spelen. Is er een seniorenwoning of een ouderlijk huis en moet het worden ontruimd? Wilt u daarvoor een professionele partner inschakelen? Dan kunnen wij u helpen, bijvoorbeeld in geval van verhuizing naar een nieuwe (senioren)woning, maar ook in geval van overlijden. Een woning ontruimen moet goed en vakkundig gebeuren, soms met een strakke deadline. Dat kan een behoorlijke last zijn. Wij nemen deze klus volledig uit handen en zorgen voor een goede afwikkeling van zaken in overleg met verhuurder of makelaar.

Woning laten ontruimen

Bij het ontruimen van een woning, komen verschillende dingen kijken. Het is niet alleen een kwestie van inpakken en vloerbedekking verwijderen. Er is vrijwel altijd sprake van een inboedel die achterblijft en een strikte verwachting van een verhuurder of makelaar. Een woning ontruimen is dan ook een klus die al snel veel tijd en energie vergt. Tijd en energie die u waarschijnlijk niet of slechts beperkt heeft. Juist daarom is het fijn om een betrouwbaar bedrijf in te schakelen voor de ontruiming.

Een verhuizing of overlijden zorgt voor veel werk. Als een woning wordt achtergelaten, dan moet deze schoon en representatief worden opgeleverd. Een woning ontruimen betekent dan ook dat de inboedel niet alleen weggehaald moet worden, maar ook dat hiervoor een nieuwe bestemming moet worden gevonden, vloerbedekkingen die eruit moeten en een lijst met eisen waaraan voldaan moet worden. Wij gebruiken onze expertise om deze klus voor u te verzorgen. Voordeel is dat u alle tijd en energie kunt steken in andere belangrijke zaken. Na de ontruiming, moeten we ook de woning opruimen.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u verantwoordelijk voor het ontruimen van een woning, dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een geschikt bedrijf dat deze klus voor u kan verzorgen. Al jarenlang hebben wij ervaring met woning ontruiming in heel Nederland. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kijk verder op onze website.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd