Executeur

Wilt u uw testament op laten maken, dan is het belangrijk om niets over het hoofd te zien. Zo zult u niet alleen moeten nadenken over aan wie u welke bezittingen wilt nalaten, maar ook over wie of welke instantie u aan wilt stellen als executeur. U kunt één van uw familieleden aanstellen als executeur, maar u kunt er ook voor kiezen om onze hulp in te schakelen. Seniorenhulp Nederland kan u van een passend advies voorzien en regelt alles volgens uw wensen.

Wat is een executeur?

Een executeur is de persoon of instantie die na het overlijden van iemand verantwoordelijk is voor de nalatenschap van de overledene. De taken van een executeur kunnen verschillen van het regelen van de begrafenis tot het verdelen van de inboedel. Zeker de inboedelverdeling kan nog wel eens voor problemen zorgen. Heeft u hier al over nagedacht? Uw inboedel heeft vaak niet zozeer financiële waarde, maar vooral emotionele waarde. Het verdelen van uw inboedel kan daarom lastig zijn voor uw achtergebleven familieleden en vrienden. U kunt dit voorkomen door ons in te schakelen als executeur. Alles wordt dan, samen met u, goed geregeld. Op de manier zoals u dat wilt.

Schakel ons in als executeur

Wilt u een persoonlijke aanpak? Wilt u alles goed regelen? Wij staan voor u klaar! Als u ons inschakelt als executeur, dan zorgen wij ervoor dat het verdelen van uw inboedel goed verloopt. Bovendien zorgen wij ervoor dat al uw bezittingen die achterblijven, een tweede thuis zullen krijgen. Neem nu contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd