Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuizen naar Amsterdam

Welkom op onze site, waar wij u graag helpen verhuizen in of naar Amsterdam. Wij van Seniorenhulp Nederland zijn gespecialiseerd in het verhuizen van senioren, naast verhuizen naar Amsterdam ook naar Amstelveen, Zaandam, Haarlem, Purmerend en omgeving. Behalve de verhuizing van ouderen en senioren hebben wij ook veel ervaring met dit werk voor hulpbehoevenden, minder validen en gehandicapten. Daarnaast zijn wij onderscheidend door onze volledige manier van werken: we helpen u met alles zodat u zo min mogelijk hoeft te ervaren van de verhuizing.

Wij verzorgen alle vergunningen die bij het verhuizen in Amsterdam veelal nodig zijn voor het parkeren, tijdens laden en lossen, blokkeren van de smalle straten in het centrum en het eventuele plaatsen van onze verhuislift.  Midden op de grachten? Geen probleem! Hartje Jordaan? Heel gezellig!

Na het verhuizen naar Amsterdam staan de plantjes weer op de vensterbank, hangen schilderijen en foto’s weer aan de muur, is de televisie aangesloten en geprogrammeerd, zijn de kasten nagenoeg identiek ingericht en het bed netjes opgemaakt. Indien u dat uiteraard wenst, want niets moet en veel kan!

Vooraf kunnen wij zorgen voor de stoffering van de nieuwe woning met bijvoorbeeld laminaat, vinyl, tapijt, gordijnen, lamellen en vitrage. Maar ook het behang- en schilderwerk, stucwerk en het leveren en plaatsen van kasten op maat behoort tot onze werkzaamheden. Uiteraard helpen wij u tijdens de verhuizing met het selecteren van de inboedel die verhuist moet worden. Daarna worden de geselecteerde objecten zonodig zorgvuldig gedemonteerd, verpakt en verhuist naar de nieuwe woning.

Onze mogelijkheden

Wij bieden alle mogelijkheden en u kiest wat u door ons laat uitvoeren.

Puntsgewijs de mogelijkheden:

 • Met u plannen van de inrichting van uw nieuwe woning;
 • Selecteren en markeren van te verhuizen goederen;
 • Vooraf komen we in uw oude woning langs met alle stalen van vloerbedekkingen, behang, verfkleuren zodat u een keuze kan maken. Zo kunt u op uw gemak thuis bij elkaar zoeken wat u wenst, zonder tientallen winkels af te moeten en heeft u onze geduldige hulp bij de samenstelling van uw wensen;
 • Voorafgaand aan de seniorenverhuizing wordt de nieuwe woning woonklaar gemaakt. Alles   wordt vakkundig geschilderd waarna we de gekozen vloerbedekking leveren en leggen, de rails, lamellen en rolgordijnen monteren en de gordijnen en vitrage ophangen;
 • Inpakken van al uw te verhuizen bezittingen;
 • Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
 • Het volledig en veilig verhuizen naar Amsterdam of omgeving van de geselecteerde bezittingen;
 • Het plaatsen en monteren van kasten, klokken en planten;
 • Ophangen van lampen, foto’s en schilderijen;
 • Uitpakken en inrichten naar uw wens en met de oude thuissituatie als voorbeeld, ook als u naar een verzorgingstehuis verhuist;
 • Het woonklaar maken van uw nieuwe woning zodat u die kan betrekken;
 • Het opleveren van uw oude woning conform de verwachting van de makelaar, nieuwe eigenaar, verhuurder of woningcorporatie;
 • Administratieve hulp bij het doorgeven van de adreswijziging of bij het beëindigen van lopende contracten en het sluiten van nieuwe.

Is er meer en bijzonder werk in de nieuwe woning nodig? Wij zijn goed bekend met alle zaken die bij een verhuizing kunnen voorkomen en schrikken nergens voor terug. Alles is mogelijk, u bepaalt zelf waar u hulp bij nodig heeft. Ons personeel is goed geschoold en zeer vakkundig en streven naar een vlotte, veilige verhuizing naar Amsterdam waarbij zij alles uit handen nemen om u te ontlasten.

Seniorenhulp Nederland.

Seniorenhulp Nederland is ervaren sinds 2001, toen een bestaand bedrijf werd overgenomen. Het familiebedrijf wordt nu door de tweede generatie geleid en is actief bezig om de zó sterk onderscheidende werkwijze te beschermen. Niet voor niets zijn wij een van de meest serieuze spelers in Nederland en hebben wij een gastenboekvol lovende woorden!

Wilt u meer weten of wilt u graag dat we bij u langs komen voor meer informatie of een offerte? Klik dan hieronder op de knop voor onze contactgegevens. Voor een brochure kunt u hieronder op de andere knop klikken.

Wij horen graag van u!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder