Verdeling nalatenschap

De verdeling van uw nalatenschap is één van de dingen waar u aan moet denken, zeker als u wat ouder wordt. Om misverstanden te voorkomen, is het belangrijk om op tijd uw wensen vast te laten leggen. Seniorenhulp Nederland helpt u hier graag bij. Wij hebben veel ervaring als executeur en kunnen dus al uw vragen beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op en zorg voor een goed geregelde verdeling van uw nalatenschap.

Executeur voor de verdeling van uw nalatenschap

De verdeling van uw nalatenschap regelen, kan behoorlijk lastig zijn. U wilt namelijk een eerlijke verdeling maken van uw bezittingen en daarbij niemand tekort doen. Hierbij helpen wij u graag. Als executeur hebben wij al vele senioren en ouderen goed kunnen helpen bij de verdeling van hun nalatenschap. Wij leggen al uw wensen vast met betrekking tot de verdeling van uw bezittingen.

Ook zorgen wij voor de afvoer van goederen die niet direct een bestemming binnen uw familie krijgen. Zo werken wij al lange tijd samen met verschillende goede Nederlandse doelen en stichtingen, die erg blij zijn met de goederen die u niet verdeelt onder uw familieleden. Vaak zijn dit stichtingen die minder draagkrachtigen of mensen in probleemsituaties voorzien van spullen die zij hard nodig hebben. Of het nu plantenbakken, pannen, fietsen of banken zijn: eigenlijk alles kan worden hergebruikt. Daarnaast zoeken we ook voor het afvoeren van niet-bruikbare goederen een passende en milieuvriendelijke oplossing.

Contacteer ons nu!

Wij vertellen u graag meer over wat Seniorenhulp Nederland kan betekenen bij de verdeling van uw nalatenschap. Bent u benieuwd? Aarzel dan niet en neem nu contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd