Inboedel overlijden

Een woning ontruimen is geen eenvoudige taak. Veel mensen zijn wel een keer verhuisd en weten dan ook uit eigen ervaring hoeveel tijd en energie een verhuizing kost. Zeker wanneer het niet om uw eigen woning gaat, maar om een inboedelontruiming van een familielid of dierbare vriend(in). Een overlijden is natuurlijk op emotioneel vlak zwaar. Maar ook op fysiek vlak krijgt u na het overlijden te maken met allerlei zaken, zoals het ontruimen van de woning en vragen over de inboedel. Wat moet u bijvoorbeeld doen met de inboedel na overlijden?

Hulp bij inboedel na overlijden

Na een overlijden moet de woning ontruimd worden. Vaak staat de woning vol met bruikbare en minder bruikbare spullen. Er komen allerlei vragen bij u binnen: wat gebeurt er met de inboedel na het overlijden? Zijn er spullen die weg kunnen? Welke spullen zijn nog te goed om weg te doen? Welke bezittingen hebben emotionele waarde en wilt u zelf houden? Dit zijn enkele vragen die spelen na een overlijden. Om het uzelf en anderen een stuk gemakkelijker te maken en uw zorgen te verminderen, kunt u Seniorenhulp Nederland inschakelen. Wij zijn een betrokken en professionele partner, die u bijstaat bij het verwijderen van de inboedel na overlijden.

Geef uw inboedel een nieuw plekje

Wij begrijpen als geen ander dat een woningontruiming een emotioneel proces is na een overlijden. Daarom denken wij dan ook met u mee en zorgen ervoor dat de inboedel na overlijden een goede bestemming krijgt. Vermijd nare verrassingen en kopzorgen en geef achtergebleven bezittingen een nieuw leven. Seniorenhulp Nederland geeft uw inboedel een nieuwe plek. Vraag vrijblijvend een brochure aan of neem contact met ons op voor meer informatie!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd