Seniorenverhuizing naar Dordrecht

Wij helpen u graag met het maken van de keuze van een ervaren bedrijf voor uw seniorenverhuizing naar Dordrecht middels deze pagina van onze website. Seniorenhulp Nederland is gespecialiseerd in deze verhuizingen, woningontruimingen en alle aanverwante werkzaamheden. Wij kunnen heel veel werk uit uw handen nemen en doen zo onze naam eer aan!

Naast onze seniorenverhuizingen naar Dordrecht zijn wij ook actief in Zwijndrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, Alblasserdam en omgeving of welke andere plaats in Nederland dan ook!

Wij onderscheiden ons als een brede professionele organisatie en kunnen aan al uw wensen voldoen. Uit onze uitgebreide mogelijkheden bepaalt u welk werk wij voor u mogen uitvoeren. Uw wensen worden nagekomen, u bent nergens toe verplicht en wij werken ook graag samen met door u aangestelde derden.

Ons gespecialiseerd totaalpakket

Wij beperken ons niet tot het pure verhuizen van de oude woning naar de nieuwe, Wij bieden een gespecialiseerd totaalpakket aan vooral ook gericht op ouderen en minder validen. Inpakken en uitpakken van uw spullen, kleine en grote klussen zoals stofferen en schilderen van uw nieuwe woning, ophangen van lampen, en zelfs het renoveren van het sanitair en de keuken behoort tot de mogelijkheden. Uw oude woning kan ook leeg en schoon worden opgeleverd. Ook spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer komen regelmatig voor.

Om te inventariseren wat er allemaal bij uw verhuizing moet gebeuren komen we graag bij u thuis voor een uitgebreid gesprek. We bespreken wat we voor u kunnen doen, wat u eventueel zelf wenst te doen en maken een plan voor de organisatie van uw verhuizing. Ook leren wij dan uw situatie kennen en kunnen rekening houden met eventueel gebruik van rolstoel of rollator. Met u bezoeken we uw nieuwe woning voor een opname om zo alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. We maken een offerte aan de hand van al deze gegevens waarin alle werkzaamheden uitgebreid vermeld zijn en weet u snel wat u financieel kan verwachten.

Thuis kunt u in alle rust uw keuzes maken aan de hand van stalen van vloerbedekkingen, behang en verfwaaiers die wij u geven en hoeft u niet allerlei afspraken met verschillende leveranciers te maken.

In goed overleg nemen wij u álles uit handen bij de seniorenverhuizing naar Dordrecht of omgeving zodat alles soepel en veilig verloopt.

Onze mogelijkheden

Onze mogelijkheden puntsgewijs:

 • In overleg de inrichting van uw nieuwe woning plannen en uitzoeken en markeren wat moet verhuizen;
 • De gekozen vloerbedekkingen leveren en leggen;
 • Het monteren van rails, rolgordijnen of lamellen en het ophangen van gordijnen en vitrage;
 • De badkamer, toilet en keuken vernieuwen;
 • Alle de te verhuizen bezittingen zorgvuldig inpakken;
 • Grote meubels, klokken en lampen demonteren en verpakken;
 • Uw bezittingen veilig verhuizen naar Dordrecht of omgeving en daar uitpakken;
 • Gebaseerd op de oude thuissituatie en uw aanwijzingen wordt de nieuwe woning ingericht ook als dat in een verzorgingstehuis is;
 • De kasten worden gemonteerd en ingeruimd van en klokken, planten enz. geplaatst;
 • De lampen, foto’s en schilderijen worden opgehangen op de gekozen plaatsen;
 • U kunt de woning betrekken die gezellig en goed bewoonbaar wordt gemaakt;
 • We leveren uw oude woning op overeenkomstig de eisen dan wel verwachtingen van de verhuurder, woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • Assistentie bij de administratieve rond de adreswijziging of het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Aanpassingen

Wij kennen alle zaken die bij een verhuizing kunnen voorkomen en schrikken nergens voor terug. Wilt u aanpassingen in uw nieuwe woning die niet in onze lijst staan? U bepaalt zelf wat er moet gebeuren en we zoeken naar een oplossing. We laten u bijtijds weten als wij het écht niet kunnen!

Door onze manier van werken bereiken wij een eindresultaat zoals dat echt hoort en weinig anderen dat kunnen. Onze vakkundige medewerkers zijn goed geschoold, werken hard, met plezier en verlenen alle hulp bij de verhuizing die u mag verwachten.

De oorsprong van het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland ligt in de overname in 2001 van een bestaand bedrijf. De tweede generatie is sindsdien actief met het behouden van onze zó sterk onderscheidende werkwijze. Onze goede naam is ons veel waard en zo ontvingen we veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden.

Om een afspraak te maken voor meer informatie of een offerte voor uw seniorenverhuizing naar Dordrecht kunt u hieronder klikken op de knop voor onze contactgegevens. Klik op de andere knop voor een brochure.

Wij staan voor u klaar en horen graag van u!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd