Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuizen senioren

Als u al wat ouder bent, dan is een verhuizing regelen een flinke klus. Daarbij kunt u wel wat hulp gebruiken. Seniorenhulp Nederland is gespecialiseerd in het verhuizen van senioren. Zo regelen wij ouderenverhuizingen tot in de puntjes, inclusief het in- en verpakken van goederen, (de)montage van meubels en grote objecten, zoals klokken en lampen, en het inrichten en woonklaar maken van de nieuwe woning. Al deze zaken regelen wij graag voor u. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden met betrekking tot het verhuizen van senioren.

Verhuizen van senioren

Als u gaat verhuizen, dan is het fijn om een verhuishulp te hebben die alles voor u kan regelen. Wij staan bekend om onze volledige en persoonlijke service bij het verhuizen van senioren. Wij kunnen u dan ook met alles helpen. En met alles bedoelen wij ook echt álles. Denk dus aan:

 • Selectie en markering van te verhuizen goederen
 • Schematisch inrichten van nieuwe woning
 • Inpakken van de goederen
 • Demontage en verpakken van alle grote meubels, klokken en lampen
 • Volledige en veilige verhuizing van alle goederen
 • Plaatsing en montage van kasten, klokken en planten, precies volgens oude woonsituatie
 • Netjes ophangen van lampen, schilderijen en gordijnen
 • Volledig woonklaar maken van de nieuwe woning
 • Schilder- stoffeer- en behangwerk
 • Oplevering van oude woning volgens verwachtingen verhuurder, makelaar of woningbouwstichting
 • Afhandelen diverse administratieve zaken

Uw wensen bij het verhuizen staan te allen tijde centraal. Dit houdt in dat u zelf aangeeft van welke diensten u gebruikt wilt maken. Zo heeft u zo min mogelijk last van de verhuizing en kunt u zich snel aanpassen aan de nieuwe situatie.

Onze mogelijkheden

Hierboven heeft u kunnen lezen over onze mogelijkheden voor het verhuizen van senioren. Wij zijn benieuwd naar uw wensen met betrekking tot uw verhuizing. Neem gerust contact met ons op, zodat we direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Hierin vertelt u uw wensen en leggen wij u uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder