Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Woning ontruimen Arnhem

Welkom op de thuispagina van de website van Seniorenhulp Nederland. We begrijpen dat u op zoek bent naar een vooraanstaand bedrijf met veel ervaring in woning ontruimen in Arnhem maar ook in Oosterbeek, Ede-Wageningen, Veenendaal, Velp of omgeving en helpen u daar graag mee.

Sinds 2008 zijn wij gevestigd in Bergschenhoek, maar al sinds 2001 is onze oprichter, Kris van den Wijngaart, actief in deze bedrijfstak met een unieke werkwijze op het gebied van woning ontruimen door geheel Nederland.

Wij zijn dagelijks bezig met het zorgvuldig leegruimen van woningen, na een verhuizing maar ook vaak na een overlijden. Voor ons staat voorop dat we de woning na het ontruimen spic en span opleveren. Wij werken hard en goed rekening houdend met de vaak grote emotionele waarde van achtergelaten bezittingen. Natuurlijk helpen wij u met het opruimen van de inboedel maar wij zijn geen handelaren. Stukken van waarde kunnen wij op uw verzoek laten taxeren door een erkend taxateur en inbrengen bij een van onze samenwerkende en erkende veilinghuizen. Opbrengsten daarvan zijn geheel voor u, wij berekenen slechts de kosten voor verpakken, eventueel (de)montagewerk en transport. Ook is het altijd mogelijk, uw spullen goed verpakt, schadevrij te bezorgen bij u, andere familie of erven of waar u het hebben wilt.

Achtergebleven spullen

De andere achtergebleven, alledaagse, maar nog bruikbare zaken geven wij met veel enthousiasme weg aan een van onze samenwerkende en erkende organisaties op non-profit basis, zoals kringloopwinkels, die behoeftige mensen helpen met deze spullen, of middels andere constructies.

Ook de niet-bruikbare zaken voeren wij af naar erkende afvalverwerkers. Dit alles uiteraard volgens de regels die daarvoor gelden. Zo zijn onze medewerkers goed opgeleid en herkennen ze gevaarlijke stoffen zoals asbest dat dan door een geregistreerd bedrijf wordt verwijderd en veilig afgevoerd. En is de woning leeg? Dan gaan we verder:

Wij nemen alles uit uw handen bij de uitvoering van de werkzaamheden voor het woning ontruimen in Arnhem, Oosterbeek, Ede-Wageningen, Veenendaal, Velp of omgeving. Is er sprake van een eigen woning dan dient er rekening gehouden te worden met de adviezen van de makelaar of met de afspraken die u heeft gemaakt met de eventuele kopers van de woning. In het geval van een huurwoning dient u aan de door de verhuurder gestelde eisen te voldoen zoals dat in het huurcontract is vastgelegd.

Wát die wensen ook mogen zijn, wij zorgen voor een lege, schone en representatieve woning volgens de afspraken zoals dat van ons verwacht wordt.

 • Verwijderen van tapijt of laminaat.
 • Trapbekleding eraf en treden opgeschuurd.
 • Eventuele asbesthoudende materialen verwijderen en afvoeren door een erkend bedrijf.
 • Afnemen van gordijnen, rails en lamellen.
 • Geheel leeghalen van garage, schuur of zolder.
 • Muren overschilderen en slecht behang verwijderen
 • Verwijderen aanpassingen van de woning zoals planken, kastjes enz.
 • Lampen verwijderen en herstellen van de elektrische installatie.

Na afronding van alle afgesproken werkzaamheden, doen we een uitgebreide schoonmaak. De badkamer, toiletten en keuken worden uitgebreid gesopt en als wij klaar zijn kunt u probleemloos de sleutel inleveren.

Wij willen de meest betrouwbare, klantvriendelijkste en goed bereikbare partij blijven voor woning ontruimen, zeker in Arnhem en omgeving omdat we een naam hoog te houden hebben. In het gastenboek van Seniorenhulp Nederland kunt u de vele reacties van onze tevreden klanten vinden.

Hieronder vindt u een knop die u verwijst naar onze contactgegevens zodat wij een afspraak kunnen maken om ter plaatse alles zorgvuldig met u te bespreken en een opname te maken voor een uitgebreide offerte. Heeft u minder haast en wilt u eerst graag een brochure dan kunt u via de andere knop hieronder een brochure aanvragen.

Dank voor uw bezoek aan onze site en heel graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder