Woning ontruimen Arnhem

Welkom op de thuispagina van de website van Seniorenhulp Nederland. We begrijpen dat u op zoek bent naar een vooraanstaand bedrijf met veel ervaring in woning ontruimen in Arnhem maar ook in Oosterbeek, Ede-Wageningen, Veenendaal, Velp of omgeving en helpen u daar graag mee.

Sinds 2008 zijn wij gevestigd in Bergschenhoek, maar al sinds 2001 is onze oprichter, Kris van den Wijngaart, actief in deze bedrijfstak met een unieke werkwijze op het gebied van woning ontruimen door geheel Nederland.

Wij zijn dagelijks bezig met het zorgvuldig leegruimen van woningen, na een verhuizing maar ook vaak na een overlijden. Voor ons staat voorop dat we de woning na het ontruimen spic en span opleveren. Wij werken hard en goed rekening houdend met de vaak grote emotionele waarde van achtergelaten bezittingen. Natuurlijk helpen wij u met het opruimen van de inboedel maar wij zijn geen handelaren. Stukken van waarde kunnen wij op uw verzoek laten taxeren door een erkend taxateur en inbrengen bij een van onze samenwerkende en erkende veilinghuizen. Opbrengsten daarvan zijn geheel voor u, wij berekenen slechts de kosten voor verpakken, eventueel (de)montagewerk en transport. Ook is het altijd mogelijk, uw spullen goed verpakt, schadevrij te bezorgen bij u, andere familie of erven of waar u het hebben wilt.

Achtergebleven spullen

De andere achtergebleven, alledaagse, maar nog bruikbare zaken geven wij met veel enthousiasme weg aan een van onze samenwerkende en erkende organisaties op non-profit basis, zoals kringloopwinkels, die behoeftige mensen helpen met deze spullen, of middels andere constructies.

Ook de niet-bruikbare zaken voeren wij af naar erkende afvalverwerkers. Dit alles uiteraard volgens de regels die daarvoor gelden. Zo zijn onze medewerkers goed opgeleid en herkennen ze gevaarlijke stoffen zoals asbest dat dan door een geregistreerd bedrijf wordt verwijderd en veilig afgevoerd. En is de woning leeg? Dan gaan we verder:

Wij nemen alles uit uw handen bij de uitvoering van de werkzaamheden voor het woning ontruimen in Arnhem, Oosterbeek, Ede-Wageningen, Veenendaal, Velp of omgeving. Is er sprake van een eigen woning dan dient er rekening gehouden te worden met de adviezen van de makelaar of met de afspraken die u heeft gemaakt met de eventuele kopers van de woning. In het geval van een huurwoning dient u aan de door de verhuurder gestelde eisen te voldoen zoals dat in het huurcontract is vastgelegd.

Wát die wensen ook mogen zijn, wij zorgen voor een lege, schone en representatieve woning volgens de afspraken zoals dat van ons verwacht wordt.

 • Verwijderen van tapijt of laminaat.
 • Trapbekleding eraf en treden opgeschuurd.
 • Eventuele asbesthoudende materialen verwijderen en afvoeren door een erkend bedrijf.
 • Afnemen van gordijnen, rails en lamellen.
 • Geheel leeghalen van garage, schuur of zolder.
 • Muren overschilderen en slecht behang verwijderen
 • Verwijderen aanpassingen van de woning zoals planken, kastjes enz.
 • Lampen verwijderen en herstellen van de elektrische installatie.

Na afronding van alle afgesproken werkzaamheden, doen we een uitgebreide schoonmaak. De badkamer, toiletten en keuken worden uitgebreid gesopt en als wij klaar zijn kunt u probleemloos de sleutel inleveren.

Wij willen de meest betrouwbare, klantvriendelijkste en goed bereikbare partij blijven voor woning ontruimen, zeker in Arnhem en omgeving omdat we een naam hoog te houden hebben. In het gastenboek van Seniorenhulp Nederland kunt u de vele reacties van onze tevreden klanten vinden.

Hieronder vindt u een knop die u verwijst naar onze contactgegevens zodat wij een afspraak kunnen maken om ter plaatse alles zorgvuldig met u te bespreken en een opname te maken voor een uitgebreide offerte. Heeft u minder haast en wilt u eerst graag een brochure dan kunt u via de andere knop hieronder een brochure aanvragen.

Dank voor uw bezoek aan onze site en heel graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd