Ontruiming woning

Heeft u de taak om de ontruiming van een woning te regelen? Is er een naaste overleden of gaat u bijvoorbeeld verhuizen, dan moet de woning zorgvuldig ontruimd worden om deze op te kunnen leveren. De ontruiming van een woning is een flinke klus, waarbij veel geregeld moet worden. Wanneer u hierbij hulp wilt, dan helpen wij u graag. Seniorenhulp Nederland heeft veel ervaring met ontruiming en verhuizingen, zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.

Boedelruimen

Bij uw verhuizing naar bijvoorbeeld een verzorgingstehuis of seniorenwoning, heeft u meestal te maken met een kleiner woonoppervlak. Dan moet u vaak kiezen welke spullen er meegaan en welke niet. De spullen die u niet meeneemt, kunnen niet in de oude woning blijven en moeten ergens naartoe. De ontruiming van uw woning verzorgen wij ook in geval van overlijden. De spullen van uw dierbare die voor u een emotionele waarde hebben zult u willen behouden, maar er zullen ook veel spullen zijn die overblijven. Hier zult u toch afstand van moeten doen, aangezien de woning volledig ontruimd zal moeten worden.

Seniorenhulp Nederland begrijpt dat het een lastige keuze is welke spullen er weg moeten en welke u behoudt. Wij helpen u graag bij deze moeilijke keuzes. Wij kunnen de ontruiming van de woning, nadat u samen met uw familieleden en vrienden de dierbare bezittingen heeft geselecteerd, verzorgen. Daarbij zorgen wij ervoor dat bruikbare spullen een tweede leven krijgen door ze te schenken aan goede doelen of stichtingen in Nederland. De spullen die niet meer bruikbaar zijn, voeren wij op een nette en verantwoorde manier af. U heeft dan geen omkijken meer naar deze klus en de ontruiming van de woning verzorgen wij netjes en snel.

Laat ons uw woning ontruimen

Zit u in een situatie waarbij u de ontruiming van uw woning moet regelen, maar wilt u daar graag bij geholpen worden? Neem dan contact met ons op. Aarzel niet, wij helpen u namelijk graag vooruit en zorgen dat de woning volledig ontruimd en bezemschoon is. Ook voor uw verhuizing kunt u bij ons terecht.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd