Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Woningontruiming Den Haag

Vaak komt een woningontruiming op een onverwacht moment. Ineens blijkt een verhuizing naar een seniorenwoning bijvoorbeeld noodzakelijk. De aanwezigheid van trappen of een grote tuin kunnen reden zijn om te verhuizen naar een (gelijkvloerse) woning. En in geval van een overlijden komt een woningontruiming vrijwel altijd onverwacht. Wat de reden ook is: als u een woning in Den Haag wilt laten ontruimen en schoon wilt laten opleveren aan de verhuurder, makelaar of woningmaatschappij, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dat is niet alleen het geval als het gaat om een woningontruiming in Den Haag maar ook in Voorburg, Delft, Naaldwijk of Pijnacker.

Woningontruiming in Den Haag bij verhuizing

Is er een woningontruiming in Den Haag noodzakelijk in verband met een verhuizing? Als er bijvoorbeeld een verhuizing naar een seniorenwoning of verzorgingstehuis geregeld moet worden, dan kan meestal niet de hele inboedel worden meegenomen. Het is niet altijd gemakkelijk om keuzes te maken. Er blijft hoe dan ook een gedeelte van de inboedel over. En omdat de eerdere woonruimte snel weer door u moet worden opgeleverd, is een snelle opruiming nodig. Wilt u dat goed regelen? Schakel dan Seniorenhulp Nederland in. Wij verzorgen alles voor u, tot in de puntjes.

Ontruiming door overlijden

Krijgt u te maken met een sterfgeval in de familie of van uw naaste, dan komen er ineens heel veel dingen op u af. Emoties spelen de belangrijkste rol. U zit dan niet altijd te wachten op andere klussen. Toch moeten er veel zaken geregeld worden, zoals een woningontruiming. Het is fijn en gemakkelijk als u dan een professionele partij in kunt schakelen om dit te regelen. De selectie en het transport van achtergelaten goederen is bij ons in vertrouwde handen. Ook verzorgen wij de oplevering van de woonruimte aan verhuurder, makelaar of woningmaatschappij. Dat is voor u een zorg minder!

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden omtrent woningontruiming in Den Haag of omgeving? Neem dan nu contact met ons op!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder