Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuizen naar Rotterdam

Op zoek naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf op internet voor het verhuizen naar Rotterdam vond u de website van Seniorenhulp Nederland. Dat wij ons vooral richten op het verhuizen van senioren, maar ook van minder validen, geeft onze naam al aan. Wij verzorgen alle werkzaamheden die voorkomen bij een verhuizing en doen ook woningontruimingen. Wij ontlasten u door alles uit uw handen te nemen om zo de verhuizing soepel en vlot te laten verlopen. We verhuizen naar Rotterdam maar ook naar Nieuwerkerk a.d. IJssel, Capelle a.d. IJssel, Barendrecht, Schiedam en elders in de regio. Ook andere plaatsen in Nederland behoren tot ons werkterrein.

Wij onderscheiden ons van de gemiddelde verhuizer doordat Seniorenhulp Nederland meerdere disciplines beheerst en kan dus veelal aan al uw wensen gehoor geven. U bent volstrekt vrij in de keuzes van de werkzaamheden die u door ons of derden wilt laten uitvoeren. Wij bieden u uitgebreide mogelijkheden en wij doen ons uiterste om aan uw wensen te voldoen. We werken ook regelmatig samen met vakmensen die door de klant zijn ingeschakeld.

Ons totaalpakket

Het totaalpakket wat wij bieden is niet alleen beperkt tot het verhuizen naar Rotterdam. Dat pakket omvat het uitvoeren van kleine en grote klussen zoals zelfs het renoveren van de keuken en het sanitair, schilderen, behangen en stofferen, het laden en lossen en in- en uitpakken van uw bezittingen. Uw woning wordt conform uw eigen wensen ook volledig ingericht en de oude woning wordt geheel leeg en schoon opgeleverd. Regelmatig verzorgen wij spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer.

Een vrijblijvende afspraak bij u thuis is nodig om vast te stellen wat u van ons verwacht en wat u eventueel zelf wenst te doen bij uw verhuizing. Zo leren wij uw situatie kennen en kunnen bij het plannen van de organisatie van uw verhuizing rekening houden met bijvoorbeeld gebruik van rolstoel of rollator. Wij nemen ook stalen mee van vloerbedekkingen, behang en verfwaaiers zodat u in alle rust uw keuze kunt maken en hoeft u niet verschillende leveranciers af te gaan. We bekijken uw nieuwe woning om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. Op basis daarvan en onze afspraken maken wij een gedetailleerde offerte zodat u snel de kosten kent waar u financieel op moet rekenen.

Ons belangrijkste uitgangspunt is al sinds 2001 dat wij er alles aan doen om soepel en veilig te verhuizen.  Ook daarom nemen wij bij het verhuizen in Rotterdam of omgeving alles uit uw handen.

Onze mogelijkheden

Alle mogelijkheden op een rijtje:

 • Planning van de verhuizing en de inrichting van de nieuwe woning;
 • Selectie en markeren van de goederen welke verhuist moeten worden;
 • Taxatie van uw overbodige, waardevolle objecten en in goed overleg inbrengen bij een veilinghuis.
 • Afvoer van overbodige objecten naar kringloopwinkels dan wel afvalverwerkers;
 • Uitvoeren van al het gewenste kluswerk;
 • Schilderen van het interieur en eventueel zelfs het exterieur;
 • Leveren en leggen van de gekozen vloerbedekkingen;
 • Monteren van rails, rolgordijnen of lamellen en ophangen van gordijnen en vitrage;
 • Zorgvuldig inpakken van alle te verhuizen objecten;
 • Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
 • Verhuizen naar Rotterdam of omgeving en alles uitpakken;
 • Inrichten van de woning op basis van de oude thuissituatie;
 • Opbouwen van de kasten en inruimen daarvan;
 • Ophangen van lampen, foto’s en schilderijen waar u ze wilt hebben;
 • Gezellig en goed bewoonbaar maken van de woning zodat u zorgeloos kunt betrekken;
 • Opleveren van de oude woning volgens de eisen en verwachtingen van de verhuurder, woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • Assisteren bij het versturen van de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Wij denken in oplossingen

We zoeken een oplossing als u in ons totaalpakket aanpassingen die u wilt niet hebt gevonden en informeren u bijtijds als wij het écht niet kunnen. Wij verhuizen dagelijkse en al vele jaren en kennen alle zaken waarmee je te maken krijgt. U bepaalt wat er voor uw verhuizing moet gebeuren. Wij schrikken nergens voor terug. Onze ervaren en goed geschoolde medewerkers werken hard, met plezier en bieden u alle hulp die u mag verwachten. Door deze manier van werken bereiken wij een perfect eindresultaat zoals dat ook hoort.

De tweede generatie zet Het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland voort dat in 2001 startte met de overname van een bestaand bedrijf. Onze onderscheidende werkwijze wordt met kracht succesvol aangehouden en onze goede naam trots uitgedragen. We ontvangen veel lovende reacties als gevolg van onze uitstekende resultaten die u in ons gastenboek kunt vinden.

Onze contactgegevens vindt u via de knop hieronder, zodat u een afspraak kunt u maken voor meer informatie of om een offerte voor het verhuizen naar Rotterdam aan te vragen. Onze brochure kunt u ook hieronder via de andere knop aanvragen.

Seniorenhulp Nederland staat voor u klaar!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder