Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Seniorenverhuizing naar Utrecht

Fijn dat u de website van Seniorenhulp Nederland hebt gevonden. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor een seniorenverhuizing naar Utrecht of omgeving.  Vooral als u zocht naar een specialist op het gebied van het verhuizen van senioren, maar ook van minder validen bent u bij ons aan het goede adres. Alle werkzaamheden die zich voordoen bij verhuizingen verrichten wij. Daarnaast voeren wij ook woningontruimingen uit. Door alles uit uw handen te nemen ontlasten wij u en kan de seniorenverhuizing soepel en vlot verlopen. Behalve een seniorenverhuizing naar Utrecht kan dit ook naar Nieuwegein, Zeist, Houten, Bilthoven en elders in de regio. Verhuizingen in heel Nederland behoren tot ons dagelijkse werk en zelfs naar het buitenland voeren wij die uit.

Met de overname van een bestaand bedrijf in 2001 startte het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland. Nu zet de tweede generatie onze onderscheidende werkwijze krachtig en succesvol voort.

Wij beheersen meerdere disciplines dan het pure verhuizen en onderscheiden ons zo van de gemiddelde verhuizer. Uiteraard bent u volstrekt vrij in de keuzes van het werk dat u door ons of derden wilt laten uitvoeren. Meerdere malen hebben wij tot ieders tevredenheid samengewerkt met vakmensen die door de klant zijn ingeschakeld. Als u kiest uit onze uitgebreide mogelijkheden doen wij ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen.

Meer dan alleen verhuizen

Ons werk beperkt zich dus niet tot alleen de seniorenverhuizing naar Utrecht. We kunnen uw woning schilderen, behangen en stofferen, we laden en lossen en pakken uw bezittingen in en uit. Ook kunnen wij grote klussen uitvoeren zoals het renoveren van de keuken en het sanitair. Op basis van uw wensen wordt uw woning volledig ingericht en de oude woning geheel leeg en schoon opgeleverd. Wij verzorgen ook regelmatig spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer.

Om alles grondig met u te bespreken en toe te lichten wat wij voor u kunnen doen maken wij graag geheel vrijblijvend een afspraak bij u thuis en eventueel in de nieuw woning. Zo leggen we vast wat u van ons verwacht en wat u eventueel zelf wenst te doen bij uw verhuizing. Bij het plannen van uw verhuizing houden we rekening met uw situatie zoals bijvoorbeeld het gebruik van rolstoel of rollator. We brengen stalen van vloerbedekkingen, behang en een verfwaaier mee u zodat u niet verschillende leveranciers hoeft af te gaan en in alle rust uw keuze kunt maken. Met u wordt de nieuwe woning nauwkeurig opgenomen om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. Wij maken een gedetailleerde offerte op basis van onze opnames en notities zodat u snel weet waar u financieel op moet rekenen.

Onze mogelijkheden

Puntsgewijs de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten bij uw seniorenverhuizing:

 • Een gedetailleerde planning voor de verhuizing en inrichting van de nieuwe woning;
 • Met u selecteren en markeren we de te verhuizen goederen;
 • Op uw verzoek verzorgen we een onafhankelijk taxatie van overbodige, waardevolle objecten en brengen deze in bij een erkend veilinghuis;
 • De overbodige objecten worden afgevoerd naar kringloopwinkels of erkende afvalverwerkers;
 • Alle opgedragen klussen worden zorgvuldig uitgevoerd;
 • Het interieur of zelfs het exterieur wordt geschilderd;
 • De door u gekozen vloerbedekkingen worden geleverd en gelegd;
 • Rails, rolgordijnen of lamellen worden gemonteerd en de gordijnen en vitrage opgehangen;
 • De geselecteerde objecten worden zorgvuldig ingepakt;
 • De grote meubels, klokken en lampen worden zorgvuldig gedemonteerd en verpakt;
 • Alle goederen worden geladen en gelost en uitgepakt voor de seniorenverhuizing naar Utrecht of omgeving;
 • Op basis van de oude thuissituatie en uw aanwijzingen wordt de woning ingericht;
 • De kasten worden weer opgebouwd en volledig ingeruimd;
 • U geeft aan waar we de lampen, foto’s en schilderijen moeten ophangen;
 • Zo maken we de woning gezellig bewoonbaar en u er zorgeloos in kunt trekken;
 • Overeenkomstig de afspraken met verhuurder, woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar leveren we de oude woning op;
 • Adreswijziging, het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten kunnen we samen met u regelen.

Ervaring en oplossingen

Verhuizen is al vele jaren ons dagelijkse werk en we kennen daardoor zo goed als alle zaken die daarbij kunnen voorkomen. Heeft u echter in ons pakket noodzakelijke werkzaamheden niet gevonden dan zoeken wij daar een oplossing voor en informeren u bijtijds als wij die niet hebben gevonden. Onze zeer ervaren medewerkers zijn goed geschoold, werken hard en met plezier. Alle hulp die u mag verwachten geven zij u en zo bereiken wij het perfecte eindresultaat. Met onze onderscheidende werkwijze dragen wij onze goede naam uit en is het de basis van ons succes.

Wij ontvangen veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden.

Voor meer informatie of om een offerte aan te vragen voor uw seniorenverhuizing naar Utrecht kunt u een afspraak maken via onze contactgegevens die u middels de knop hieronder vindt. Onze brochure kunt u hieronder aanvragen via de andere knop.

Wij maken graag een afspraak bij u thuis.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder