Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Woning ontruimen Bergschenhoek

Fijn dat wij u op onze website kunnen begroeten. Sinds 2008 zijn wij gevestigd op het industrieterrein Weg en Land in Bergschenhoek en juist daarom doen wij natuurlijk extra ons best voor mensen die op zoek zijn naar een woningontruiming in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en omgeving. Kortom in Lansingerland. Al sinds 2001 is onze oprichter, Kris van den Wijngaart, actief op het gebied van woningontruiming en wel met een volstrekt unieke manier van werken

Het zorgvuldig ontruimen van woningen is ons dagelijkse werk. Veelal gebeurt dit na een verhuizing maar ook vaak na het overlijden van de bewoner Bij ons werk staat voorop dat we de inboedel en de woning uiterst zorgvuldig behandelen maar de werkzaamheden om de woning volgens de afspraak leeg en schoon op te leveren is onze primaire taak. Dat maakt onze werkwijze anders dan die van vele andere bedrijven werkwijze die meer handelaren zijn en een woning ontruimen ‘erbij’ doen. Ook uw emotie en gevoel spelen een grote rol bij onze manier van werken. Wij werken hard maar houden rekening met uw binding en gevoelens naar de achtergelaten bezittingen.

Wij doen alle werkzaamheden

Wij zijn er volledig op gericht dat wij alle werkzaamheden voor u uitvoeren bij het totale ontruimen van de woning, uiteraard in Lansingerland, maar eventueel ook elders in heel Nederland. Heeft u een huurwoning dan dient u aan de door de verhuurder gestelde eisen te voldoen zoals vastgelegd in uw huurcontract. Bij een eigen woning kan de verkopende makelaar u adviseren. Indien de woning reeds is verkocht zal u afspraken moeten maken met de nieuwe eigenaren hoe de woning moet worden opgeleverd.

Wij zorgen voor een lege, schone en representatieve woning overeenkomstig uw afspraken, zoals dat van ons verwacht wordt.

Zoals gezegd zijn wij geen handelaren of opkopers. Vaak krijgen wij echter te maken met zeer waardevolle stukken die niet meer gebruikt worden. Wij kunnen dan in goed overleg met u, zorgen voor een onafhankelijke taxatie en een transparante verkoop via erkende veilinghuizen. Zó krijgt u de maximale opbrengst uit de verkoop van uw bezittingen zoals antiek of schilderijen en houden wij ons bezig met die zaken waar wij ervaren in zijn.

Achtergelaten, alledaagse, maar bruikbare zaken brengen wij In goed overleg, met veel enthousiasme naar een van onze samenwerkende organisaties die op non-profit basis, zoals kringloopwinkels e.d., mensen helpen met spullen en zorgen zo dat het goed terecht komt. Kijkt u HIER voor meer informatie over die samenwerkingen. Ook niet-bruikbare zaken voeren wij af, uiteraard volgens de officiële wegen en regels zoals die in Nederland gelden.

Als de woning leeg is gaan we verder met onze werkzaamheden:

 • Tapijt, laminaat of trapbekleding eruit of eraf? Asbesthoudende stoffen worden door een erkend bedrijf verwijderd.
 • De gordijnen en rails en lamellen verwijderen.
 • Indien nodig de muren sausen en behang verwijderen.
 • Aanpassingen aan de woning verwijderen en herstellen
 • Schuur of zolder geheel leeghalen.
 • Wij kunnen de tuin toonbaar maken.

Als we alle werkzaamheden zijn afgerond krijgt de woning een uitgebreide schoonmaakbeurt. Alle sanitaire voorzieningen en de keuken worden uitgebreid gesopt. Als wij klaar zijn levert u probleemloos de sleutel in.

In het gastenboek van Seniorenhulp Nederland vindt u de reacties van vele tevreden klanten. Wij willen de meest betrouwbare, klantvriendelijkste en goed bereikbare partij zijn voor het ontruimen van een woning, zeker in Bergschenhoek en omgeving omdat we een naam hoog te houden hebben en we met trots door ons eigen dorp willen rondrijden.

Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een offerte dan vindt u onze contactgegevens via onderstaande knop. Wilt u liever een brochure aanvragen? Gebruik dan de andere knop hieronder.

Wij staan voor u klaar en heel graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder