Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Opkoop inboedel

Bent u of gaat u verhuizen naar een kleinere woning? Dan moeten er keuzes worden gemaakt over de spullen die u wel en niet meeneemt. Tevens dient de woning netjes opgeleverd te worden. Ook na een overlijden staat een woning meestal nog vol met achtergebleven spullen. Spullen met emotionele waarde verdeelt u wellicht onder familieleden, maar andere spullen blijven staan. Wat gebeurt daarmee? De opkoop van uw inboedel is een gedachte waar velen mee kampen. Seniorenhulp Nederland verkoopt uw inboedel niet, maar richt zich op het opleveren van een nette woning.

Vind de juiste plek voor de achtergebleven inboedel

De opkoop van de inboedel van een woning is een lastig proces. Niet alleen maakt u een schatting van de waarde van de inboedel, ook moet een koper worden gevonden. Inboedel opkopers bieden u doorgaans minder dan u verwacht. Seniorenhulp Nederland houdt zich niet bezig met de opkoop van de inboedel, maar heeft als doel uw woning leeg op te leveren. Dat scheelt u niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat u op een professionele manier kan worden geholpen. Wij steunen diverse goede doelen en stichtingen in Nederland, die minder bedeelden voorzien van goede spullen. De woning bevat immers vaak veel bruikbare spullen, die voor een ander een meerwaarde zijn. Wij maken uw woning netjes leeg en zorgen ervoor dat alle spullen de juiste bestemming krijgen.

Inboedel verwijderen? Bel ons!

Moet uw woning worden leeggeruimd? Bent u op zoek naar een goede plek voor de achtergebleven bezittingen? Schakel Seniorenhulp Nederland in en maak anderen blij met uw spullen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor woningontruiming en totale leegoplevering? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen met uw wensen!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder