Opkoop inboedel

Bent u of gaat u verhuizen naar een kleinere woning? Dan moeten er keuzes worden gemaakt over de spullen die u wel en niet meeneemt. Tevens dient de woning netjes opgeleverd te worden. Ook na een overlijden staat een woning meestal nog vol met achtergebleven spullen. Spullen met emotionele waarde verdeelt u wellicht onder familieleden, maar andere spullen blijven staan. Wat gebeurt daarmee? De opkoop van uw inboedel is een gedachte waar velen mee kampen. Seniorenhulp Nederland verkoopt uw inboedel niet, maar richt zich op het opleveren van een nette woning.

Vind de juiste plek voor de achtergebleven inboedel

De opkoop van de inboedel van een woning is een lastig proces. Niet alleen maakt u een schatting van de waarde van de inboedel, ook moet een koper worden gevonden. Inboedel opkopers bieden u doorgaans minder dan u verwacht. Seniorenhulp Nederland houdt zich niet bezig met de opkoop van de inboedel, maar heeft als doel uw woning leeg op te leveren. Dat scheelt u niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat u op een professionele manier kan worden geholpen. Wij steunen diverse goede doelen en stichtingen in Nederland, die minder bedeelden voorzien van goede spullen. De woning bevat immers vaak veel bruikbare spullen, die voor een ander een meerwaarde zijn. Wij maken uw woning netjes leeg en zorgen ervoor dat alle spullen de juiste bestemming krijgen.

Inboedel verwijderen? Bel ons!

Moet uw woning worden leeggeruimd? Bent u op zoek naar een goede plek voor de achtergebleven bezittingen? Schakel Seniorenhulp Nederland in en maak anderen blij met uw spullen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor woningontruiming en totale leegoplevering? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen met uw wensen!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd