Woningontruiming Hilversum

Fijn dat u de website van Seniorenhulp Nederland gevonden heeft. Wij gaan er van uit dat u op zoek bent naar een goede oplossing voor een woningontruiming in Hilversum, Almere, Loosdrecht, Bussum, Naarden en omgeving, maar wellicht ook ver daarbuiten.

Ook het Gooi behoort tot ons werkterrein waar wij zeer regelmatig te vinden zijn. De eisen van de verhuurders voor de eindoplevering van de woning zijn bij ons goed bekend. Bent u eigenaar van de woning dan kunt de eisen met de makelaar eventuele koper bespreken. Welke situatie dan ook, wij nemen graag alle werkzaamheden uit uw handen.

Specialisatie

Bij Seniorenhulp Nederland kunt u terecht voor alle gewenste werkzaamheden, omdat wij gespecialiseerd zijn in alles in en rondom een woningontruiming. Als u met ons kennis wilt maken en om ter plekke in de woning te Hilversum een zorgvuldige opname te laten maken ten behoeve van een goede offerte kunt u hier klikken en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij kopen of verkopen niets. In goed overleg met u kunnen wij kostbare delen van uw inboedel die niet meegaan zoals antiek meubilair, schilderijen of andere kunstwerken aanbieden voor een deskundige en onafhankelijke taxatie en, naar uw wens, aan een erkend veilinghuis aanbieden De volledige opbrengst i uiteraard voor u. Wij berekenen slechts de verpakkings- en de transportkosten.

Geselecteerde bruikbare goederen worden zo nodig gedemonteerd, zorgvuldig verpakt en indien gewenst door ons afgevoerd en bezorgd bij u of door u aangegeven derden.

Achtergelaten maar nog bruikbare inboedel wordt afgevoerd naar erkende non-profit organisaties zoals kringloopwinkels.

Volgens de geldende regels worden niet bruikbare spullen afgevoerd en ter vernietiging aangeboden bij een erkend afvalbedrijf.

Op deze en op onze andere pagina’s vindt u veel informatie omtrent het zorgvuldig laten leegruimen van een woning. Voor sommigen een emotionele aangelegenheid, voor anderen een fysiek onhaalbare opgave.

Werkzaamheden

Wij werken op een totaal andere manier dan vele andere bedrijven in dit vakgebied. Na verwijdering van de inboedel concentreren wij ons op de ontruimingswerkzaamheden als volgt:

 • We verwijderen de vloerbedekkingen zoals laminaat, tapijt plavuizen enz. en de raamdecoratie, lamellen, gordijnen rails enz. Alles volgens de gestelde eisen.
 • Onze medewerkers zijn goed opgeleid en herkennen eventuele gevaarlijke stoffen zoals asbesthoudende materialen die dan door een erkend bedrijf zorgvuldig worden verwijderd en afgevoerd.
 • Lampen worden verwijderd en de elektrische installatie op orde gebracht.
 • We herstellen eventuele schade aan stucwerk, schilderwerk en vloerafwerking ten gevolge van de ontruiming worden vakkundig hersteld.
 • Eventuele schade in de woning ten gevolge van roken wordt gereinigd, hersteld en eventueel opnieuw overgeschilderd.
 • De garage of schuur wordt schoon gemaakt en de tuin krijgt eventueel een grote beurt.
 • Dan wordt het hele huis zorgvuldig schoon gemaakt De keuken en de sanitaire voorzieningen krijgen extra aandacht van onze medewerkers.
 • Wij ronden ons werk vlot af en leveren een frisse woning op in de staat zoals dat met u, koper, makelaar of verhuurder is overeengekomen

Het voorgaande maakt het voor u duidelijk dat wij een zeer professioneel en ervaren bedrijf voor de werkzaamheden rond een woningruiming zijn. Wij hebben klantvriendelijke, ervaren, zeer deskundige en geschoolde medewerkers om deze werkzaamheden naar behoren en uw wensen uit te voeren. Het huidige familiebedrijf Seniorenhulp Nederland nam in 2001 een bestaand bedrijf over en word nu gemanaged door Kris van den Wijngaart de tweede generatie. Hij ziet het als zijn belangrijkste taak dat het bedrijf zich onderscheidt door de werkwijze in dit vakgebied. Hierdoor behoren wij tot de meest serieuze spelers in Nederland. De lovende woorden in ons gastenboek spreken wat dat betreft boekdelen!

Wij sturen u onze brochure als u op de knop hieronder klikt.

Wij helpen u graag verder!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd