Seniorenverhuizing naar Rotterdam

U vond de website van Seniorenhulp Nederland toen u op internet zocht naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor een seniorenverhuizing naar Rotterdam. Onze naam geeft al aan dat wij ons vooral richten op het verhuizen van senioren, maar ook van minder validen. Alle werkzaamheden die voorkomen bij een verhuizing en woningontruimingen maken deel uit van ons werkpakket Door u te ontlasten en alles uit uw handen te nemen verloopt de verhuizing soepel en vlot. Behalve een seniorenverhuizing naar Rotterdam kan dit ook naar Nieuwerkerk a.d. IJssel, Capelle a.d. IJssel, Barendrecht, Schiedam en elders in de regio. Naar andere plaatsen in Nederland verhuizen is ook mogelijk.

Doordat Seniorenhulp Nederland meerdere disciplines beheerst onderscheiden wij ons van de gemiddelde verhuizer en kunnen wij dus veelal aan al uw wensen gehoor geven. Uiteraard bent volstrekt vrij aan wie u de benodigde werkzaamheden wil opdragen. Wij bieden u uitgebreide mogelijkheden maar werken ook regelmatig samen met vakmensen die door u zijn ingeschakeld.

Het totaalpakket wat wij bieden omvat het uitvoeren van kleine en grote klussen zoals schilderen, behangen en stofferen, het laden en lossen en in- en uitpakken van uw bezittingen. Maar ook het renoveren van de keuken en de sanitaire installaties behoort tot de mogelijkheden. Uw woning wordt volledig ingericht op basis van uw eigen wensen en de oude woning wordt geheel leeg en schoon opgeleverd. Wij verzorgen ook regelmatig spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer.

Vrijblijvende afspraak bij u thuis

Om vast te stellen wat u van ons verwacht en wat u eventueel zelf wenst te doen bij uw seniorenverhuizing (al dan niet in Rotterdam) is een vrijblijvende afspraak bij u thuis nodig. Wij leren uw situatie kennen en kunnen bij het plannen van uw verhuizing bijvoorbeeld rekening houden met het gebruik van rolstoel of rollator. Om u in alle rust uw keuzes te laten maken brengen wij stalen mee van vloerbedekkingen, behang en verfwaaiers zodat u niet verschillende leveranciers hoeft af te gaan. Samen met u bekijken wij uw nieuwe woning om alle werkzaamheden goed te kunnen voorbereiden. Wij maken een gedetailleerde offerte op basis van en onze afspraken zodat u snel weer waar u financieel op moet rekenen.

Wij doen er alles aan om u soepel en veilig te verhuizen en ook daarom nemen wij bij het verhuizen naar Rotterdam of omgeving alles uit uw handen.

Onze mogelijkheden

Alle mogelijkheden punt voor punt:

 • We plannen de verhuizing en de inrichting van de nieuwe woning;
 • De te verhuizen objecten worden geselecteerd en gemarkeerd;
 • In goed overleg worden uw overbodige, waardevolle objecten onafhankelijk getaxeerd en ingebracht bij een veilinghuis.
 • Overbodige objecten worden afgevoerd naar kringloopwinkels dan wel erkende afvalverwerkers;
 • We voeren van alle opgedragen klussen zorgvuldig uit;
 • Het interieur en eventueel zelfs het exterieur wordt geschilderd;
 • De gekozen vloerbedekkingen worden geleverd en gelegd;
 • We monteren rails, rolgordijnen of lamellen en hangen gordijnen en vitrage op;
 • Alle te verhuizen objecten worden zorgvuldig ingepakt;
 • We demonteren en verpakken de grote meubels, klokken en lampen;
 • Alle objecten worden verhuisd naar Rotterdam of omgeving en worden uitgepakt;
 • We richten uw woning in op basis van de afspraken en de oude thuissituatie;
 • De kasten worden opgebouwd en ingeruimd;
 • Op uw aangeven hangen we de lampen, foto’s en schilderijen op;
 • We maken de woning gezellig en goed bewoonbaar zodat u er zorgeloos kunt intrekken;
 • Overeenkomstig de eisen en verwachtingen van de verhuurder, woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar leveren we de oude woning op;
 • Wij helpen u graag bij het versturen van de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Oplossingen

Indien er noodzakelijke werkzaamheden zijn die u niet heeft gevonden in ons totaalpakket dan zoeken wij daar een oplossing voor. Verhuizen is ons dagelijks werk, al vele jaren en, alhoewel wij de meeste zaken kennen, komt het voor dat wij u niet kunnen helpen. Uiteraard informeren wij u bijtijds hierover. Onze ervaren en goed geschoolde medewerkers pakken alles aan, werken hard, met plezier en bieden u alle hulp die u mag verwachten en bereiken zo een perfect eindresultaat.

De overname van een bestaand bedrijf in 2001 was de start van het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland. De tweede generatie zet met kracht onze onderscheidende werkwijze voort en draagt zo onze goede naam met trots uit. Als gevolg van onze uitstekende resultaten ontvangen we veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden.

Via onze contactgegevensknop die u hieronder vindt kunt u een afspraak maken voor meer informatie of een offerte aanvragen voor uw seniorenverhuizing naar Rotterdam. Onze brochure kunt u ook hieronder aanvragen.

Seniorenhulp Nederland helpt u graag verder!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd