Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuizing Gouda

U overweegt een verhuizing naar Gouda, Reeuwijk, Bodegraven, Woerden, Waddinxveen en omgeving en zoekt een ervaren en betrouwbaar verhuisbedrijf. Dan bent u hier aan het goede adres. Wij van Seniorenhulp Nederland introduceren ons via deze website graag bij u. Onze naam zegt het al, wij richten ons vooral op het verhuizen van senioren maar ook mindervaliden en gehandicapten kunnen bij ons terecht. Ook doen wij woningontruimingen en alle aanverwante werkzaamheden die voorkomen bij een verhuizing. Wij nemen u alles uit handen nemen om zo de verhuizing naar Gouda soepel en vlot te laten verlopen.

Onze diensten

Seniorenhulp Nederland onderscheidt zich van andere bedrijven omdat wij meerdere disciplines beheersen. U kunt bepalen welk werk wij voor u moeten uitvoeren. Uiteraard bent u volstrekt vrij in deze keuzes. Zo werken we ook graag samen met door u aangestelde vakmensen. Wij kunnen veel meer dan alleen verhuizen. Wij bieden een totaalpakket aan.  Als iemand met spoed verhuist moet worden naar een verzorgingshuis of verpleegkamer, regelen we dat ook. Een soepele en veilige verhuizing naar Gouda vinden wij het allerbelangrijkst en daarom nemen we u alles uit handen. Puntsgewijs nog eens alle mogelijkheden op een rijtje:

 • We plannen de inrichting van de nieuwe woning;
 • Met u markeren we welke goederen verhuisd moeten worden naar de nieuwe woning;
 • We voeren al het nodige kluswerk uit;
 • We doen al het schilderwerk;
 • We leveren en leggen de gekozen vloerbedekkingen;
 • We monteren rails en hangen gordijnen en vitrage op;
 • We pakken alle te verhuizen objecten zorgvuldig in;
 • We demonteren en verpakken grote meubels, klokken en lampen;
 • We verhuizen en pakken alles uit;
 • We richten de woning in met als basis de oude thuissituatie;
 • We zetten de kasten in elkaar en ruimen ze in;
 • We hangen lampen, foto’s en schilderijen op waar u ze wilt hebben;
 • We maken de woning gezellig en goed bewoonbaar zodat u die zorgeloos kunt betrekken;
 • We leveren uw oude woning op volgens de eisen en verwachtingen van de verhuurder of woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • We helpen u bij het versturen van de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Extra diensten

Mist u in de lijst zaken die u aan de woning wenst te doen? Geef het dan aan en we zoeken een oplossing. Alle gebruikelijke zaken die bij een verhuizing naar Gouda voorkomen zijn ons dagelijkse werk. U bepaalt altijd zelf wat er moet gebeuren, wij schrikken nergens voor terug en bijna alles is mogelijk. En als het echt niet gaat lukken, laten we het u ook weten. Wij streven altijd naar een perfect eindresultaat. Onze medewerkers werken hard, met plezier en verlenen u alle hulp die u van ons mag verwachten. We spreken graag bij u thuis af om alles zorgvuldig te bespreken. Wat kunnen wij voor u doen en wat wilt u zelf doen? We maken samen met u een plan en leren ook uw situatie kennen en kunnen rekening houden met bijvoorbeeld gebruik van rolstoel of rollator. Daarna maken wij een gedetailleerde offerte en weet u snel wat u financieel kan verwachten. U komt achteraf nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Ervaring

In 2001, bij de overname van een bestaand bedrijf, ontstond het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland. We hebben dus al bijna twee decennia ervaring. Onze zó sterk onderscheidende werkwijze werd met succes voortgezet door de tweede generatie. Door de jaren heen hebben we veel tevreden klanten mogen helpen. In ons gastenboek vindt u enkele lovende reacties. Om een afspraak te maken voor meer informatie of een offerte voor een verhuizing naar Gouda, Reeuwijk, Bodegraven, Woerden, Waddinxveen of omgeving kunt u hier klikken voor onze contactgegevens. Voor een brochure kunt u hier klikken. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs. Graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder