Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Woning ontruimen Leiden

Welkom op de pagina van Seniorenhulp Nederland. Wij zijn al sinds 2001 een van de meest ervaren en professionele organisaties op het gebied van woning ontruimen in geheel Nederland. Bent u zoekende naar een betrouwbare partij voor woning ontruimen in Leiden en omgeving? Graag staan we voor u klaar!

Sinds 2008 zijn wij gevestigd in Bergschenhoek. Dagelijks zijn wij actief met woning ontruimen na verhuizen of na overlijden in Leiden, Wassenaar, Leiderdorp, Oegstgeest en Katwijk. Allemaal steden die in ons werkgebied liggen en daarom als alledaags beschouwd worden.

Voor het ontruimen van een woning helpen we graag, ongeacht of het een huurwoning of een koopwoning is. Bij een eigen woning dient er rekening gehouden te worden met de adviezen van de makelaar of met de afspraken die u heeft gemaakt met de kopers van de woning. Is het een huurwoning dan dient u aan de eisen van de verhuurder te voldoen zoals die zijn vastgelegd in het rapport bij een voorinspectie. Door onze ruime ervaring zijn wij bekend met de regels van veel verhuurders en woningbouwmaatschappijen.

Om de situatie te beoordelen maken wij graag een afspraak op locatie, om alles goed met u te bespreken, uw vragen te beantwoorden en aan de hand daarvan een uitgebreide en duidelijke offerte te maken. In de meeste gevallen ontvangt u deze direct per mail of per post, naar uw wens. Werkzaamheden waarvan niet zeker is dat dat zij moeten worden uitgevoerd, worden als aparte kostenpost opgenomen, zodat u vooraf goed weet waar u aan toe bent. Zijn ze niet nodig, dan worden de kosten bij facturatie uiteraard niet in rekening gebracht.

Inboedel

De stichtingen en zeer leuke, dankbare kringlooporganisaties waarmee wij samenwerken, zorgen ervoor dat zoveel mogelijk achtergebleven bezittingen worden hergebruikt. Een deel van de inboedel kan mogelijk oud zijn en heeft wellicht geen hoge waarde, maar meestal wel een nuttige gebruikswaarde.

Wij gaan zorgvuldig om met de aanwezige waardevolle stukken zoals antiek, curiosa en schilderijen. Wij kopen of verkopen geen inboedel maar kunnen u helpen bij het laten taxeren door een erkend en onafhankelijk taxateur. Met onze transparante manier van werken laten we in goed overleg stukken van waarde taxeren en op uw verzoek brengen wij deze in bij een van onze samenwerkende, erkende veilinghuizen. Opbrengsten daarvan zijn voor u, wij berekenen slechts de kosten voor verpakken, eventueel (de)montagewerk en transport. Delen van de inboedel kunnen bij u of andere familie bezorgd worden. Als gerenommeerd verhuisbedrijf bezorgen wij het goed verpakt en schadevrij daar waar u het hebben wilt!

Deze transparante manier van de verwerking van de achtergelaten inboedel is onze professionele aanpak waarin wij ons al zo lang onderscheiden. Het resultaat na het woning ontruimen, al dan niet in Leiden en omgeving, is een keurige, schone en representatieve woning conform de afspraken.

De zaken In de woning die niet herbruikbaar zijn worden verwijderd en afgevoerd volgens de geldende regels naar erkende afvalbedrijven. Onze ervaren medewerkers herkennen asbesthoudende materialen, welke nooit zomaar verwijderd mogen worden. Indien verwijst kunnen wij een Asbestsanering verzorgen, echter is dat lang niet altijd aan de orde, aangezien veel verhuurder Asbestsaneringen voor eigen rekening nemen.

Huurwoning

Is er sprake van een huurwoning dan wordt meestal verlangd dat verschillende soorten vloerbedekking, gordijnen inclusief rails, lamellen en andere raamdecoratie verwijderd worden. Soms wordt behang verwijderd en worden plafonds geschilderd. Waar nodig ook het verwijderen en grondig reinigen van nicotine aanslag. Door u aangebrachte schroten, verlaagde plafonds of andere aanpassingen dienen te worden hersteld of verwijderd. Plafondlampen moeten worden gedemonteerd, kroonsteentjes teruggeplaatst en de elektrische installatie in goede veilige staat gebracht. De sanitaire voorzieningen zoals badkamer, het toilet en de wasbak kalkvrij zijn en schoon en fris worden opgeleverd.

Voor ons alledaagse werkzaamheden, die bij het woning ontruimen centraal staan. Leiden is overigens niet de enige plaats waar wij werken, aangezien wij in heel Nederland actief zijn.

Zoekt u een van de meest ervaren en professionele bedrijven, dat u vriendelijk te woord staat, goed bereikbaar is en zich met veel enthousiasme inzet om zijn klanten tevreden te stellen om uw woning te ontruimen in Leiden en omgeving?

Dan kunt u contact met ons opnemen via de knop hieronder aan de pagina en wij maken snel een afspraak.

Onze medewerkers staan voor u klaar, heel graag tot ziens op locatie!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder