Woning ontruimen Gouda

Welkom op de website van Seniorenhulp Nederland! Wij gaan er van uit dat u deze pagina bezoekt, omdat u op zoek bent naar een goede, betrouwbare oplossing voor een woning ontruimen in Gouda of omgeving. Wij zijn erop gespitst om alle vereiste werkzaamheden uit uw handen te nemen, zodat de betreffende woning probleemloos volgens de gestelde eisen kan worden overgedragen.

In de regio Gouda, Bodegraven-Reeuwijk, Waddinxveen, Haastrecht, Oudewater en Stolwijk is Seniorenhulp Nederland sinds 2002 op het gebied van woning ontruimen een van de meest professionele en ervaren partijen. Behalve in deze regio zijn wij dagelijks actief in heel Nederland.

Door onze unieke manier van werken die zich ten eerste richt op het werk voor de ontruiming met respect voor de waarde of staat van woning en inboedel onderscheiden wij ons.
Wij willen niet worden geassocieerd met bedrijven die meer opkopers zijn dan ontruimers. Op uw verzoek kunnen wij zorgen voor een onpartijdige en deskundige taxatie van de waardevolle stukken die u niet wilt behouden en ter veiling aanbieden bij erkende veilinghuizen. De opbrengsten zijn geheel voor u. Wij brengen slechts de kosten van verpakking en transport in rekening.
Voorts zorgen wij ervoor dat de achtergebleven inboedel die nog bruikbaar is, wordt gedoneerd aan een van onze samenwerkende en non-profit kringloopwinkels. Zo dragen wij eraan bij dat achtergelaten bezittingen een fijne bestemming krijgen na de ontruiming en mensen helpen die het nodig hebben.

Wij maken graag een afspraak met u om ter plaatse een opname te doen van de te verwachten werkzaamheden en met u alles goed door te nemen om zo een duidelijke gespecificeerde offerte te kunnen maken.

Waar bestaan onze werkzaamheden bij een woning ontruimen in het algemeen uit?

 • Selecteren, in- en verpakken van bruikbaar goed.
 • Demonteren van grote stukken en transportklaar maken.
 • Transporteren van delen van de inboedel naar u, familie of eventuele andere relaties.
 • Transporteren van achtergelaten inboedel naar diverse stichtingen.
 • Verwijderen van vloerbedekkingen, laminaat, parket, raamdecoratie, lamellen en gordijnen inclusief rails.
 • Het veilig verwijderen en afvoeren van eventuele asbesthoudende materialen door een erkend bedrijf. Ons personeel is geschoold om asbest te herkennen
 • Verpakken, demonteren en afvoeren van de niet-herbruikbare inboedel naar erkende verwerkers.
 • Lampen verwijderen en terugplaatsen van kroonsteentjes en centraaldoosdeksels.
 • Verwijderen en herstellen van aanpassingen zoals lambrisering, plavuizen of.
 • Behang verwijderen.
 • Herstellen na slopen, of herstellen van schade aan schilderwerk, en wandafwerkingen.
 • Uitgebreid schoonmaken van keuken, badkamer en toiletten.

Alles is mogelijk

Wij kunnen dus alles doen wat nodig is bij een woning ontruimen, ongeacht of het Gouda is of waar dan ook in Nederland en leveren een schone en representatieve woning op. Wij zijn bekend met de meeste verhuurders in ons land en kennen de standaarden. Daarom krijgen wij regelmatig een “perfect, zo wil ik al mijn woningen terug’’ reactie van hen. In geval van een koopwoning bepaalt u, vaak in overeenstemming met makelaar of koper, hoe de woning dient te worden opgeleverd.

Seniorenhulp Nederland heeft ervaring als weinig anderen en wij hebben álle gereedschappen in huis voor het beste resultaat.

Seniorenhulp Nederland is sinds 2008 gevestigd in Bergschenhoek vindt zijn oorsprong bij het familiebedrijf dat in 2001 een bestaand bedrijf overnam. De tweede generatie is sindsdien actief bezig om de zó sterk onderscheidende werkwijze te beschermen. Zo hebben wij bereikt dat wij behoren tot de meest serieuze spelers in Nederland. In ons gastenboek kunt u de vele lovende woorden lezen van onze tevreden klanten!

Wilt u een afspraak maken met ons om uw wensen te bespreken en een offerte te maken op locatie? Dan kunt u hieronder op de knop klikken voor onze contactgegevens of de andere knop gebruiken om een brochure aan te vragen.

Heeft u een partner nodig voor een woning ontruimen in Gouda of omgeving, wij staan voor u klaar.

Heel graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd