Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuizing Hilversum

Welkom op de website van Seniorenhulp Nederland, wij kunnen u helpen met uw verhuizing naar Hilversum. Wij zijn namelijk een ervaren en betrouwbaar bedrijf, gespecialiseerd in het verhuizen van senioren en mindervaliden. Daarnaast verzorgen wij ook woningontruimingen en doen alle werkzaamheden die voorkomen bij een verhuizing. Wij nemen u alles uit handen om zo de verhuizing soepel te laten verlopen. Overweegt u een verhuizing naar Hilversum, Almere, Loosdrecht, Bussum, Naarden of omgeving? Dan helpen wij u graag. Maar ook in de rest van Nederland staan we voor u klaar.

Onze diensten

Onze organisatie onderscheidt zich doordat wij meerdere disciplines beheersen. Uw wensen kunnen wij meestal uitvoeren. U kiest uit onze uitgebreide mogelijkheden en bepaalt welke werkzaamheden wij voor u uit moeten voeren. U bent volstrekt vrij in deze keuzes. Naast het verhuizen van uw spullen, kunnen we ook uw nieuwe woning compleet stofferen en inrichten. Ook renovatie van een keuken of badkamer behoort tot de mogelijkheden. Uw oude woning wordt ook leeg en schoon opgeleverd. Het komt ook regelmatig voor dat we iemand met spoed moeten verhuizen naar een verzorgingshuis. Ook daar hebben we veel ervaring mee en kunt u een beroep op ons doen.

Uw verwachtingen

Om vast te stellen wat u van ons verwacht tijdens uw verhuizing naar Hilversum komen wij bij u thuis graag bespreken wat uw wensen zijn en wat u zelf wilt doen.  Om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden bezoeken wij uw nieuwe woning om daar alles goed op te nemen. Als we alles besproken hebben, maken we een gedetailleerde offerte op. U ziet in een overzicht wat uw verhuizing naar Hilversum gaat kosten. Om het u nog makkelijker te maken, nemen we ook stalen van vloerbedekking en behang mee zodat u thuis rustig op uw gemak kunt kiezen en niet de deur uit hoeft. Met door u aangestelde vakmensen werken we ook prima samen.

Ons doel is om uw verhuizing naar Hilversum soepel te laten verlopen. Om te laten zien hoe we dat kunnen doen, zetten we hier alle mogelijkheden op een rijtje:

 • Plannen van de inrichting van de nieuwe woning;
 • Selecteren en markeren van de goederen die verhuisd moeten worden;
 • Uitvoeren van het nodige kluswerk;
 • Schilderwerk van het interieur en het exterieur;
 • Leveren en leggen van de gekozen vloerbedekkingen;
 • Monteren van rails en het ophangen van gordijnen en vitrage;
 • Zorgvuldig inpakken van alle te verhuizen objecten;
 • Demonteren en verpakken grote meubels, klokken en lampen;
 • De spullen verhuizen en in de nieuwe woning weer uitpakken;
 • Inrichten van de woning op basis van de oude thuissituatie;
 • In elkaar zetten van de kasten en ze weer inruimen;
 • Ophangen van lampen, foto’s en schilderijen waar u ze wilt hebben;
 • Gezellig en bewoonbaar maken van de woning zodat u die zorgeloos kunt betrekken;
 • Opleveren van de oude woning volgens de verwachtingen van de nieuwe eigenaar;
 • Assisteren bij het versturen van de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Ontbreekt uw wens in de lijst?  We zoeken een oplossing en informeren u als wij het écht niet kunnen. Verhuizen is immers ons dagelijks werk. U bepaalt wat er moet gebeuren, bijna alles is mogelijk en wij schrikken nergens voor terug. Wij gaan altijd voor een perfect eindresultaat, zoals dat ook hoort. Onze goed geschoolde medewerkers verlenen u alle hulp die u van ons mag verwachten en werken hard en met plezier. Ze nemen ook alle tijd voor u tijdens uw verhuizing naar Hilversum, Almere, Loosdrecht, Bussum, Naarden of omgeving.

Ons bedrijf

Graag vertellen we u kort iets over ons bedrijf, Seniorenhulp Nederland. De start ligt in 2001 toen we een bestaand bedrijf over namen.  Onze onderscheidende werkwijze wordt inmiddels met kracht succesvol voortgezet door de tweede generatie. Zij dragen met trots onze goede naam uit. Door onze uitstekende resultaten ontvingen we door de jaren veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden. Wilt u een afspraak maken of een offerte opvragen voor een verhuizing naar Hilversum? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze brochure vindt u hier. Wij staan klaar voor een vrijblijvend bezoek. Wij horen graag van u!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder