Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verkoopklaar maken

Gaat u uw huidige woning verlaten? Het verkoopklaar maken van uw woning is niet te onderschatten. Veel mensen denken dat het alleen gaat om het leeghalen en eventueel schoonmaken van alle vertrekken. Meestal hebben makelaars een bepaalde verwachting als het gaat om het opleveren van een verkoopklare woning. Wilt u geholpen worden bij het verkoopklaar maken van uw woning? Seniorenhulp Nederland helpt u hierbij graag. Wij garanderen u een nette, schone en representatieve woning, klaar voor de verkoop.

Verkoopklaar maken van uw woning

Wij helpen met name ouderen en senioren bij het verkoopklaar maken van de oude woning. Ook voor gehandicapten, mindervaliden en andere hulpbehoevenden is onze service aantrekkelijk. Een voordeel voor u is dat wij garanderen dat er na afloop van onze werkzaamheden niets meer aan de oude woning gedaan hoeft te worden. Wij zorgen ervoor dat de makelaar met een tevreden gevoel de verkoop in kan gaan met uw woning. Indien nodig werken wij in 2 fases: 1: deels leegruimen en verkoopklaar maken, 2: geheel leeg opleveren voor de overdracht.

Wat Seniorenhulp Nederland voor u kan betekenen? Wij helpen bij het selecteren en transporteren van bruikbare goederen naar u, familie of naar één van onze stichtingen. Ook het verwijderen, afvoeren en laten verwerken van onbruikbare goederen, het verwijderen van vloerbedekking (bijvoorbeeld als vervuild of niet representatief bij de verkoop), het demonteren van niet-originele zaken, het schoonmaken van de vertrekken en diverse herstelwerkzaamheden regelen wij graag voor u. Zo wordt de oude woning fris, leeg en netjes opgeleverd. Bij het verkoopklaar maken van de woning kunt u rekenen op een goede behandeling van al uw spullen. Als wij bijvoorbeeld tijdens onze werkzaamheden waardevolle eigendommen, zoals geld of sieraden, aantreffen, dan melden wij dit direct aan u.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat het verkoopklaar van uw woning inhoudt? Informeer naar wat Seniorenhulp Nederland voor u kan betekenen op dit gebied. Neem gerust contact met ons op. Wij nemen graag alle tijd om op vrijblijvende basis antwoord te geven op al uw vragen.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder