Inboedel verkoop

Heeft u vragen met betrekking tot de inboedel verkoop van een (senioren)woning? Seniorenhulp Nederland heeft jarenlange ervaring in het verhuizen, ontruimen en opleveren van woningen. Wij weten als geen ander hoe zwaar een woningontruiming voor u kan zijn en met hoeveel vragen u komt te zitten na een verhuizing of bij het overlijden van een naaste. Zelf aan de slag gaan, betekent moeite en tijd investeren in een klus waar u niet op zit te wachten. Wij kunnen u dan ook helpen bij het leegruimen van de woning, waarna deze netjes wordt opgeleverd aan de makelaar of verhuurder.

Wat houdt inboedel verkoop in?

Na een verhuizing of overlijden staat een woning vaak vol met spullen. Een aantal zijn waardevolle spullen die u niet zomaar kwijt wilt. Veel van deze bezittingen zijn nog goed bruikbaar en hoeven dan ook niet te worden weggegooid. U kunt dan kiezen voor inboedel verkoop. Het verkopen van de inboedel lijkt eenvoudig, maar niets is minder waar. U dient niet alleen de prijs te bepalen van alle bezittingen, u moet ook nog eens een koper vinden. Hier gaat vaak veel tijd in zitten. Ook de opbrengst valt in de meeste gevallen tegen. Het resultaat weegt dan ook vaak niet op tegen de inspanningen die u doet. Seniorenhulp Nederland heeft dit al vaak meegemaakt en biedt een goed alternatief: achtergelaten bezittingen bieden wij een nieuw leven bij diverse stichtingen in Nederland en verkopen we via erkende veilinghuizen.

Neem contact met ons op

Seniorenhulp Nederland is eerlijk en transparant en ondersteunt u tijdens het gehele proces van inboedelontruiming en oplevering van de woning. Ons doel is uw woning zodanig op te leveren dat verhuurders of makelaars niets meer aan de woning hoeven te doen. Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkzaamheden!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd