Verhuizen naar Hilversum

Kunnen wij u helpen bij het zoeken naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor het verhuizen naar Hilversum of naar Almere, Loosdrecht, Bussum, Naarden en omgeving? Onze naam, Seniorenhulp Nederland, geeft al aan dat wij ons vooral richten op het verhuizen van senioren maar ook minder validen. Daarnaast verzorgen wij ook woningontruimingen en doen alle werkzaamheden die voorkomen bij een verhuizing. Wij nemen u alles uit handen nemen om zo de verhuizing soepel en vlot te laten verlopen. U kunt ons vinden in het hele land en kunnen u dus ook verhuizen naar een andere plaats.

Onze organisatie onderscheidt zich doordat wij meerdere disciplines beheersen en kunnen dus meestal aan al uw wensen gehoor geven. U kiest uit onze uitgebreide mogelijkheden en bepaalt welke werkzaamheden wij voor u uit moeten voeren. U bent volstrekt vrij in deze keuzes en wij volgen deze wensen volledig. Met door u aangestelde vakmensen werken we ook prima samen.

Meer dan alleen verhuizen

Wij beperken ons niet alleen tot het verhuizen en bieden u een totaalpakket aan. Dat omvat het in- en uitpakken van uw bezittingen, uitvoeren van kleine en grote klussen, schilderen, behangen en stofferen. Soms renoveren we zelfs de keuken en het sanitair. Zo kunnen we uw woning ook volledig inrichten naar uw eigen wensen. Veelal leveren we de oude woning ook leeg en schoon op. Met spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer hebben wij ook ervaring.

Om vast te stellen wat u van ons verwacht en wij voor u kunnen doen bij uw verhuizing kunnen wij, geheel vrijblijvend bij u thuis zorgvuldig bespreken wat u eventueel zelf wenst te doen en wat u van ons verwacht. We leren uw situatie kennen zoals bijvoorbeeld gebruik van rolstoel of rollator en kunnen daarmee rekening houden met het plan voor de organisatie van uw verhuizing. Om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden bezoeken wij uw nieuwe woning om daar alles goed op te nemen. Gebaseerd op deze gegevens maken wij een gedetailleerde offerte en weet u snel waar u financieel aan toe bent.

Aan de hand van stalen van vloerbedekkingen, behang en verfwaaiers die u krijgt kunt u in alle rust kiezen en zijn allerlei afspraken met verschillende leveranciers niet nodig.

Wij staan voor een soepele en veilige verhuizing en dat is al sinds 2001 een van onze speerpunten.  Daarom nemen wij u bij het verhuizen in Hilversum of omgeving alles uit handen.

Onze mogelijkheden

Alle mogelijkheden op een rijtje:

 • Plannen van de inrichting van de nieuwe woning;
 • Selecteren en markeren van de goederen welke verhuist moeten worden;
 • Uitvoeren van al het nodige kluswerk;
 • Schilderwerk van het interieur en zo nodig het exterieur;
 • Leveren en leggen van de gekozen vloerbedekkingen;
 • Monteren van rails, rolgordijnen of lamellen en het ophangen van gordijnen en vitrage;
 • Zorgvuldig inpakken van alle te verhuizen objecten;
 • Demonteren en verpakken grote meubels, klokken en lampen;
 • Verhuizen naar Hilversum of omgeving en alles uitpakken;
 • Inrichten van de woning op basis van de oude thuissituatie;
 • In elkaar zetten van de kasten en het inruimen;
 • Ophangen van lampen, foto’s en schilderijen waar u ze wilt hebben;
 • Gezellig en goed bewoonbaar maken van de woning zodat u die zorgeloos kunt betrekken;
 • Opleveren van de oude woning volgens de eisen en verwachtingen van de verhuurder, woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • Assisteren bij het versturen van de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Wij denken in oplossingen

We zoeken een oplossing indien u in de lijst zaken mist die u aan de woning wenst te doen en informeren u als wij het écht niet kunnen. Alle gebruikelijke zaken die bij een verhuizing voorkomen zijn ons dagelijkse werk. U bepaalt wat er moet gebeuren, bijna alles is mogelijk en wij schrikken nergens voor terug.

Wij bereiken een perfect eindresultaat, zoals dat ook hoort, door de manier van werken van onze ervaren en goed geschoolde medewerkers. Ze verlenen u alle hulp die u van ons mag verwachten en werken hard en met plezier.

De overname van een bestaand bedrijf In 2001 was de start van het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland. Onze onderscheidende werkwijze wordt met kracht succesvol voortgezet door de tweede generatie en heeft onze goede naam trots uitgedragen. Door onze uitstekende resultaten ontvingen we door de jaren veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden.

Via onze contactgegevens, die u via de knop hieronder kunt vinden, kunt u een afspraak maken of een offerte aanvragen om te verhuizen naar Hilversum. Daarnaast kunt u hieronder een knop vinden waarmee u onze brochure kunt aanvragen.

Wij staan klaar voor een vrijblijvend bezoek. Wij horen graag van u!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd