Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Woningontruiming Delft

U zoekt een betrouwbaar en ervaren bedrijf voor een woningontruiming in Delft en omgeving?

Gevestigd te Bergschenhoek, is Seniorenhulp Nederland al sinds 2001 een van de meest ervaren en professionele organisaties op het gebied van woningontruiming in geheel Nederland. Ook Delft, Maassluis, Wateringen, Naaldwijk of Hoek van Holland behoren tot ons dagelijkse werkgebied en zijn eenvoudig aan te rijden vanuit Bergschenhoek.

Het zorgvuldig ontruimen van een woning na verhuizen of na overlijden behoort tot ons dagelijkse werk. Bij huurwoningen dient u aan de door de verhuurder gestelde eisen te voldoen. Ons bedrijf kent vele verhuurders en woningcorporaties en dus ook hun regels. Is er sprake van een eigen woning dan dient er rekening gehouden te worden met de adviezen van de makelaar of met de afspraken die u heeft gemaakt met de eventuele kopers van de woning.

Graag maken wij een afspraak op locatie om de situatie te bekijken, alles met u te bespreken, uw vragen te beantwoorden en aan de hand daarvan een uitgebreide en duidelijke offerte te maken. In de meeste gevallen ontvangt u deze direct. Indien bepaalde werkzaamheden niet vanzelfsprekend zijn, kunnen wij die als aparte kostenposten opnemen, zodat u vooraf goed weet waar u aan toe bent. Zijn er uiteindelijk een aantal van die werkzaamheden niet nodig? Dan wordt de totaalprijs van de woningontruiming verlaagd.

Of het Delft is of niet maakt overigens niet uit, aangezien wij dagelijks in het gehele land werken. De afstanden doen ons niet veel en bovendien is een woningontruiming in Delft voor ons alledaags.

Samenwerkingen

De samenwerking met stichtingen en non-profit kringlooporganisaties, zorgen ervoor dat zoveel mogelijk achtergebleven bezittingen worden hergebruikt. Oud servies heeft wellicht geen hoge, maar meestal nog een nuttige gebruikswaarde. Oud maar keurig meubilair kan elders voor gemak en plezier zorgen.

Wij kopen of verkopen geen inboedel maar houden wel rekening met de aanwezige waardevolle stukken zoals antiek, curiosa en schilderijen. Met onze transparante manier van werken laten we in goed overleg stukken van waarde taxeren door een erkend taxateur. Indien u dat wenst, brengen wij deze in bij een van onze samenwerkende, erkende veilinghuizen. Opbrengsten daarvan zijn voor u, wij berekenen slechts de kosten voor verpakken, eventueel (de)montagewerk en transport. Uw spullen kunnen bij ú, andere familie of erven bezorgd worden. Als gerenommeerd verhuisbedrijf bezorgen wij het goed verpakt en schadevrij daar waar u het hebben wilt!

Zo doen wij met onze professionele aanpak waarin wij ons al zo lang onderscheiden: een transparante manier van de verwerking van de achtergelaten inboedel. Het resultaat na de woningontruiming in Delft is een keurige, schone en representatieve woning conform de afspraken.

In een woning zijn niet alleen herbruikbare zaken te vinden, maar ook niet-bruikbare zaken. Die worden verwijderd en afgevoerd volgens de geldende regels naar erkende afvalbedrijven. Asbesthoudende materialen worden door een erkend bedrijf verwijderd en afgevoerd. Bij huurwoningen wordt meestal verlangd dat verschillende soorten vloerbedekking, gordijnen inclusief rails, lamellen en andere raamdecoratie verwijderd worden. Plafondlampen moeten worden gedemonteerd, kroonsteentjes teruggeplaatst en de elektrische installatie in goede veilige staat gebracht. De sanitaire voorzieningen zoals badkamer, het toilet en de wasbak kalkvrij zijn moeten schoon en fris worden opgeleverd.

Meer aandacht

Behoeft uw woning meer aandacht, op verzoek van de verhuurder of in overleg met de makelaar voor een betere uitstraling? Behang verwijderen, schilderen of verwijderen en grondig reinigen van nicotine aanslag? Door u aangebrachte schroten, verlaagde plafonds of andere aanpassingen die hersteld of verwijderd moeten worden? Ook dat zijn die dagelijkse werkzaamheden waar wij ervaring mee hebben.

Heeft u binnenkort een woningontruiming in Delft of elders en zoekt u een van de meest ervaren en professionele bedrijven, dat u vriendelijk te woord staat, goed bereikbaar is met een hoge inzet om zijn klanten tevreden te stellen?

Neem dan contact met ons via de knop onderaan deze pagina en wij maken snel een afspraak.

Heel graag tot spoedig ziens op locatie!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder